Сб, 2024-05-11, 22:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 »

 

России не удастся добиться новой отсрочки временного применения Соглашения об ассоциации, по крайней мере, об этом уверенно заявляют как украинские лидеры, так и чиновники из Евросоюза.


 

Аннексия Крыма и де-факто военная агрессия России на юго-востоке Украины выходят далеко за рамки проблем российско-украинских отношений и являются вызовом всей современной системе международной безопасности.


 

Существуют объективные причины, почему российская армия не может победить в войне на Донбассе. О них ходе пресс-конференции  рассказал военный эксперт Алексей Арестович.

 


 

Прогнозируя возможное наступление весной в направлении Мариуполя, Баев не исключает такого развития событий, но, по его мнению, для этого россияне должны мобилизовать минимум 30 тысяч солдат.


 

Очередная сессия Парламентской ассамблеи Совета Европы, которая, как казалось в начале этой недели, могла стать победной для России и болезненной для Украины, на самом деле обернулась фактической победой украинской делегации.


 

За истекший год колоссальные изменения произошли не только с украинской идентичностью, но и с российской: весь последний год российская пропаганда доказывала, что «Россия — это не Украина».


 

 

Помічниця державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд упевнена, що майбутнє України визначить не Москва, а український народ.
 


 

 

Міністр закордонних справ Литви  Лінас Лінкявічус у своєму мікроблозі зазначив, що "Майдан всіх нас зробив українцями. Та кращими європейцями також".


 

Американский совет по вопросам внешней политики (AFPC) является неправительственной организацией, которая выполняет функции аналитического центра при Конгрессе США.


 

Через рік після початку протестів на Майдані український письменник Юрій Андрухович, виступаючи у Відні, звернув увагу на прірву у сприйнятті подій в Україні всередині країни і в Європі.


 

Вновь избранный генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг заявляет, что НАТО поддерживает и будет поддерживать территориальную целостность и суверенитет Украины.


 

 

 

Залишки мосту добре видно, якщо їхати дамбою Канівської ГЕС на лівий берег у Ліпляве.


 

Такое мнение выразил психотерапевт Швейцарской Федерации психологов (FSP), эксперт в области судебной психологии, доктор психологических наук Филип Жаффе (Philip Jaffé).


 

Відомий німецький історик і публіцист Карл Шлеґель заявив, що Путін скористався новою ситуацією у світі, яка знову зробила можливою війну в Європі.


 

Учора тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі ухвалила меморандум з дев'яти пунктів для реалізації “мінського протоколу”.


 

 

На украинском языке написаны сотни тысяч книг, сложено множество песен, люди разных национальностей всегда отмечают его благозвучие.


 

Необхідність люстрації залишається однією з досі нереалізованих вимог Євромайдану. Екслюзивне інтерв`ю з Шота Утіашвілі, одного з безпосередніх учасників реформи МВС у Грузії.


 

Немецкий депутат Андреас Шокенгофф призвал Украину продолжать оказывать давление на Москву и  террористов для соблюдения мирного плана.


 

“Это был бы конец для российской экономики. Кроме того, это территория, где бегают десятки тысяч вооруженных людей – серьезный вирус сепаратизма на юге России” .


 

Якщо Росія не виведе з території України свої війська, найманців і військову техніку, подальші наслідки для Росії і її економіки будуть гарантовано плачевними.