Сб, 2024-04-27, 03:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 25 » Доба в АТО минула без втрат, двоє поранених. ВІДЕО
15:11
Доба в АТО минула без втрат, двоє поранених. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу внаслідок бойових дій на Сході Україні загиблих серед українських військових немає, двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це сьогодні 25 червня повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 військовослужбовців отримали поранення", - сказав Лисенко.

При цьому, за словами речника, бойовики зазнали суттєвих втрат.

"Вчора загинуло 3 та поранено 3 окупантів зі складу так званих "6-го полку", "11-го полку", "100-ї бригади" противника. Позавчора з моргу лікарні ім.Калініна у Донецьку вивезли у напрямку Росії 26 тіл російських військовослужбовців", - розповів Лисенко.

На Луганщині бойові дії упродовж минулої доби велися лише в Попаснянському районі.

"Противник неодноразово застосовував міномети та бронетехніку. За підрахунками штабу, вчора у цьому районі по наших позиціях було випущено 50 мін. Загалом на Луганському напрямку минулої доби сталися 9 ворожих обстрілів, зокрема 5 – із застосуванням важкого озброєння", - зазначив Лисенко.

За його словами, водночас на Донецькому напрямку в Зайцевому, Майорську, Авдіївці відбулися ворожі мінометні обстріли, а у Пісках противник відкрив вогонь зі ствольної артилерії. При цьому по наших позиціях було випущено понад 130 мін та 26 снарядів. Неспокійно і на інших опорних пунктах по всій лінії зіткнення (Луганське, Верхньоторецьке, Опитне). Переважно окупанти починають стріляти після заходу сонця. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 24 ворожих обстріли, зокрема 11 – із застосуванням важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку ситуація незмінна. Як поінформував речник Адміністрації Президент з питань АТО, противник продовжує масовані обстріли українських позицій по всьому фронту, використовуючи снайперів, БМП і міномети. По позиціях українських військових було випущено понад 130 мін. Спокійних ділянок на фронті немає, проте найбільшу активність противник проявляв під Мар’їнкою і Талаківкою. Загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 28 ворожих обстрілів, зокрема 10 – з важкого озброєння.

Президент України Петро Порошенко потрапив під обстріл бойовиків, коли інспектував опорні пункти сил АТО на Донецькому напрямку.

"Вчора на цих позиціях перебував і президент України, незважаючи на вогонь ворога він проінспектував кілька наших опорних пунктів та знайшов можливість поспілкуватися з українськими захисниками. А на легендарному блокпості "республіка міст", який розташований всього за 800 метрів від Донецького летовища глава держави вручив нашим воїнам високі держані нагороди та підписав указ про демобілізацію військових, призваних під час п’ятої хвилі мобілізації", - додав Лисенко.

Раніше сьогодні повідомлялося, що за минулу добу зафіксовано 61 обстріл позицій українських військ. З них 28 на Маріупольському, 24 на Донецькому напрямку, та 9 на Луганщині.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 716 | Додав: adminA | Теги: без втрат, АТО, двоє поранених, Доба
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ