Сб, 2024-05-04, 01:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 21 » Готує до випуску автомобіль представницького класу компанія Citroen
11:47
Готує до випуску автомобіль представницького класу компанія Citroen
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

На своїй сторінці в Facebook компанія Citroen виклала тізер абсолютно нової моделі, яка вийде на ринок під брендом DS. Поки що неясно, якого класу буде автомобіль. Як мінімум це бізнес-клас, але, можливо, навіть представницький, повідомляє BFM.ru.

Компанія Citroen має намір продовжити розширення своєї преміальної лінійки DS. Французький автовиробник розмістив на своїй сторінці в Facebook зображення - тізер - нової моделі, яка, як очікується, буде представлена на автосалоні в Пекіні в квітні цього року. Втім, можливо, це відбудеться трохи пізніше - восени на моторшоу в Парижі.

У вівторок одним з головних новинних запитів пошукової системи Google стало словосполучення "новинки автопрому", серед яких тізер Citroen, безумовно, заслуговує найбільшої уваги.

Передбачається, що новинка отримає ім'я або DS6, або DS9. Річ у тім, що до кінця не зрозуміло, якого класу буде цей автомобіль. Якщо бізнес - то машина повинна отримати ім'я DS6, оскільки в лінійці компанії вже є аналогічна модель - C6. Проте не виключено, що в Citroen вирішили замахнутися і на представницький клас. Тоді автомобіль отримає ім'я DS9, яке, крім непрямого позначення класу машини, має нагадати шанувальникам марки про легендарну модель DS19, що з'явилася в 50-х роках минулого століття.

Підтвердженням того, що Citroen має намір створити саме модель представницького класу, є і зображення в Facebook. Судячи з картинки, автомобіль буде побудований в стилістиці концепт-кара Metropolis, представленого навесні 2010 року на міжнародному автосалоні в Шанхаї. Концепт завдовжки 5,3 метра - що більш ніж відповідає сучасним стандартам представницького класу. Під капотом автомобіля ховалася гібридна силова установка потужністю 460 к.с. За основу був узятий 6-циліндровий бензиновий двигун, а на допомогу йому встановлений електромотор з віддачею 55 к.с. Машина мала повний привод і семиступінчасту роботизовану коробку передач з двома зчепленнями. Подібні характеристики також зіставні з топовими моделями преміальних брендів.

Ще кілька років тому представники концерну PSA Peugeot Citroen з неприхованим скептицизмом говорили не лише про перспективи виведення представницьких автомобілів, а й про майбутнє машин бізнес-класу. Peugeot, наприклад, вже відмовився від моделі 607, яка не мала належного попиту навіть у Франції, замінивши її компактнішим Peugeot 508.

У Citroen у бізнес-класі є модель C6. Проте вона також не надто популярна ні на європейському, ні на російському ринках. Всього з початку виробництва цієї моделі в 2005 році було продано трохи більше 20 тисяч машин по всьому світу. Навіщо ж тоді компанії нова модель, та ще й вищого класу?

PSA ще перед кризою 2008 року переглянула свої ринкові пріоритети. Так, якщо раніше концерн прагнув повернутися до США, то тепер головне завдання автогіганта - завоювати Китай. Там моделі бізнес- і представницького класу мають величезний попит. І головне - у китайців, на відміну від європейців, немає стереотипу, що машини преміального класу можуть робити лише Audi, BMW і Mercedes-Benz. За рахунок КНР Citroen може підняти попит на свої преміальні моделі. Але якщо DS9 провалиться і в Китаї, компанії, можливо, доведеться назавжди відмовитися від проекту створення подібних машин.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що PSA Peugeot Citroen може оголосити про намір продати близько 7% акцій французького автомобілебудівного концерну американському виробникові General Motors Co. (GM) у рамках планів створення альянсу між двома компаніями, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

За словами джерела, операція, можливо, міститиме угоду, за якою GM не зможе збільшити свою частку в Peugeot без дозволу французької компанії.

У рамках операції Peugeot може випустити додаткові акції.

Продажі Peugeot у Європі скоротилися в 2011 році на 8,8%, GM - на 1,9%.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1014 | Додав: adminA | Теги: Компанія Citroen, автомобіль представницького класу
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ