Пт, 2024-04-26, 02:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Як вибрати майстра для ремонту квартири
10:12
Як вибрати майстра для ремонту квартири
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Ви мрієте, щоб квартира була як модна картинка з глянцевих журналів, а результат залишає бажати кращого? Звичайно, можна поклеїти шпалери або пофарбувати стіни самостійно, але і результат буде відповідний.

Вирівняти стелі і стіни, замінити двері, вікна, покласти плитку - все це під силу тільки професіоналові. Тому, щоб ремонт квартири став предметом вашої гордості, варто звернутися до професіоналів своєї справи. Наприклад, професійний ремонт квартир Львів за прийнятними цінами можна замовити онлайн на сайті rsbudova.com.

Але у багатьох жителів інших міст виникає, мабуть, одне з найголовніших питань: "Як правильно вибрати майстра для ремонту?" В Інтернеті ви зможете знайти безліч оголошень про ремонт, але з усіх пропозицій потрібно вибрати саме ту, що підійде вам. Адже, як правило, мова йде про повномасштабний ремонт, а значить необхідно вибрати не одного майстра, а цілу бригаду.

Критерії вибору майстрів:

- Документи на дозвіл ремонтних робіт. Такі документи є гарантією якісної і своєчасної роботи. Щоб убезпечити себе, рекомендуємо скласти договір між двома сторонами, і в ньому будуть прописані етапи ремонтних робіт.

- Зовнішній вигляд. Для багатьох, зовнішній вигляд робітників не має великого значення, але якщо ви хочете, щоб під час ремонту ваша квартира не виглядала "як після пожежі", радимо звернути увагу на акуратність майстрів. І напевно не варто згадувати, що не повинно бути ні найменшого натяку на запах алкоголю, інакше ваш ремонт може затягнутися надовго.

- Рекомендації та стаж роботи. Перш, ніж найняти майстрів, радимо почитати відгуки про попередні роботи, подивіться фотографії готових об'єктів. Якщо майстер справжній професіонал своєї справи, то ви знайдете велику кількість позитивних відгуків в Інтернеті. Але, щоб не потрапити на вудку, все ж рекомендуємо зв'язатися з людьми, які залишили коментарі. А найнадійнішим способом залишається пошук бригади за рекомендаціями. Звернути увагу варто і на стаж роботи, адже досвід - гарантія високої якості і оперативності роботи.

- Інструменти. Як правило, у хорошого майстра, який працює не перший рік, є свій набір інструментів, він ніколи не попросить вас докупити шуруповерт або дриль.

- Портфоліо майстра. Якщо є можливість подивитися попередні об'єкти, то обов'язково скористайтеся цим. Тоді ви зможете оцінити всі якості роботи і зрозуміти, влаштують вас робочі чи ні.

Ремонт робиться не на один рік, тому не варто поспішати з вибором майстра, краще трохи придивитися до кількох бригадам, ніж довірити ремонт першому зустрічному і переробляти за горе робочими.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1068 | Додав: admin | Теги: ремонт квартир, львів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ