Чт, 2024-05-02, 11:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Листопад » 7 » Януковичу Кличко, Яценюк і Тягнибок рекомендують відмовитися від вбивчого для України сценарію
12:28
Януковичу Кличко, Яценюк і Тягнибок рекомендують відмовитися від вбивчого для України сценарію
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Президент Віктор Янукович і його команда намагаються зірвати підписання Угоди про асоціацію України і стати на заваді європейській інтеграції. Про це заявив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко під час мітингу на підтримку європейського вибору України під Верховною Радою, повідомили у прес-службі УДАРу.

"У Верховній Раді реалізують сценарій, задуманий Януковичем і його оточенням. Це сценарій зриву європейської інтеграції України, сценарій зради національних інтересів", - наголосив Кличко.

Він відзначив, що майже рік тому були сформульовані умови, виконавши які Україна зможе підписати Угоду про асоціацію з ЄС. Водночас Янукович і його команда свідомо обманювали громадян України і європейських партнерів. "Їх поведінка, особливо останнім часом – це пошук способів, як не привести Україну до Європи. Це – безвідповідальна політика", - зазначив лідер УДАРу журналістам.

Кличко підкреслив, що сьогодні – останній шанс відмовитись від ганебного і вбивчого для України сценарію. І Верховна Рада зобов’язана ухвалити рішення, яке по суті вирішить питання Тимошенко. Саме тому опозиційні сили закликали людей з різних областей прийти сьогодні під парламент і висловитися за європейську інтеграцію України. "Ми зараз повинні сказати кожному народному депутату: не голосуй за інтереси Януковича. Голосуй за прагнення громадян України, які переконані: Україна – це Європа", - наголосив лідер УДАРу.

За інформацією прес-служби ВО "Батьківщина", сьогодні біля ВР у мітингу на підтримку євроінтеграційних прагнень України беруть учать близько 10 тисяч прихильників опозиції.

Яценюк рекомендує Януковичу подолати свої страхи

Не зважаючи на рішення комітету рекомендувати доопрацювати закони щодо лікування Тимошенко, опозиція наполягатиме на розгляді цих законопроектів. Про це на мітингу заявив лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк.

"Ми будемо наполягати, щоб Верховна Рада розглянула законопроекти щодо лікування Тимошенко", - заявив він.

"До саміту залишилось менше 3 тижнів, а до рішення наших європейських партнерів чи бути чи не бути ще менше – 2 тижні, а саме 18 числа має бути прийняте відповідне рішення", - зазначив Яценюк.

"Це рішення про долю 45 мільйонів. І Віктор Янукович повинен подолати свої страхи щодо Юлії Тимошенко. Вона має бути вільна, а Україна повинна підписати угоду з ЄС. Це наш шлях, ми повинні цього добитись", - наголосив Яценюк.

"Ваша присутність тут – це є реальний тиск на тих, хто вагається. Це реальна демонстрація, що народ і опозиція єдині", - у свою чергу зазначив лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: вбивчого для України сценарію, Януковичу Кличко, Яценюк і Тягнибок
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ