Сб, 2024-05-04, 05:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Березень » 12 » Кім Чен Ин жадає ламати шиї ворогам, а США відповіли новими санкціями
11:32
Кім Чен Ин жадає ламати шиї ворогам, а США відповіли новими санкціями
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
У разі посилення конфлікту на Корейському півострові, Пхеньян в першу чергу завдасть удару по південнокорейському острову Пеннендо. Про це заявив лідер КНДР Кім Чен Ин.

Дану заяву лідер Північної Кореї зробив в ході огляду артилерійських частин країни. "Він доручив командиру зробити знімки ворожих військ, охоплених вогнем під час битви за острів Пеннендо, і відправити їх верховному командуванню", - йдеться в повідомленні ЦТАК.

"Як тільки буде дано відповідний наказ, ви повинні переламати тулуба божевільному ворогу, зламати їм шиї, показавши їм, таким чином, що таке справжня війна", - цитує інформаційне агентство слова Кім Чен Ина.

Тим часом, представник держдепартаменту США Вікторія Нуланд підтвердила, що США будуть виконувати зобов'язання по забезпеченню безпеки Південної Кореї і Японії у відповідності з існуючими договорами, відзначає "Інтерфакс".

Вікторія Нуланд повторила позицію США про те, що щорічні американо-корейські військові навчання носять оборонний характер і спрямовані на підвищення здатності і готовності сил США відповісти на провокації.

1 березня південнокорейські і американські війська почали щорічні великомасштабні спільні навчання Foal Eagle на Корейському півострові. Навчання триватимуть до 30 квітня. Паралельно 11 березня почалися маневри Key Resolve, засновані на комп'ютерному моделюванні.

США вводять нові санкції проти КНДР "за погану поведінку"

Сполучені Штати не будуть спокійно спостерігати за тим, як КНДР займається розробкою ядерних ракет. Про це заявив помічник президента США з національної безпеки Томас Донілон.

"США не визнають КНДР як ядерну державу, і не будуть спокійно спостерігати за тим, як КНДР займається розробкою ракет, здатних доставити ядерний заряд на американську територію", - зазначив Донілон, виступаючи в неурядовій організації "Азіатське товариство" в Нью-Йорку.

"Ми зрозуміло заявили, що готові до проведення переговорів з КНДР. Однак натомість отримали лише провокації і запеклу риторику", - сказав помічник глави Білого дому. США не збираються "винагороджувати Пхеньян за погану поведінку" - брати з його боку порожні обіцянки і йти на поступки у відповідь на погрози.

На підтвердження своїх слів, США ввели обмежувальні заходи проти трьох високопоставлених північнокорейських чиновників, безпосередньо причетних до розробки зброї масового знищення, говориться в прес-релізі американського Держдепартаменту, опублікованому 11 березня.

"Діяльність КНДР з розробки ракет і зброї масового знищення порушує резолюції Ради Безпеки ООН, а також дестабілізує ситуацію в регіоні" ..

У документі наголошується, що введення санкцій проти трьох високопоставлених членів уряду КНДР послідувало за діями, розпочатими 7 березня владою США проти представників компанії Korea Mining Development Trading Corporation і банку Tanchon Commercial Bank, що знаходяться у Китаї.

У списку санкцій включені члени політбюро Трудової партії Кореї - Пак До Чхун і Чу Гю Чхан, а також віце-голова Державного комітету оборони КНДР О Гик Рел.

"КНДР і далі буде піддаватися ізоляції в тому випадку, якщо відмовиться прийняти конкретні заходи для виконання своїх міжнародних зобов'язань і не розвіє побоювання міжнародного співтовариства з приводу своїх програм зі створення ядерної зброї і балістичних ракет", - наголошується в прес-релізі.

Нагадаємо, 12 лютого 2013 року Північна Корея провела третє ядерне випробування. У відповідь Рада Безпеки ООН 7 березня одностайно підтримала впровадження більш жорстких санкцій проти КНДР. 8 березня Північна Корея заявила про односторонню відмову від усіх угод про ненапад, діючих між Пхеньяном і Сеулом, і про розрив лінії прямого телефонного зв'язку між двома країнами. 9 березня влада Північної Кореї офіційно відкинула резолюцію РБ ООН, яка посилює санкції проти неї.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: США, нові санкції, шиї ворогів, Кім Чен Ин
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ