Вт, 2024-04-30, 08:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 3 » Легендарну англійську марку Triumph відроджує BMW. ФОТО
16:35
Легендарну англійську марку Triumph відроджує BMW. ФОТО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Як стало відомо, концерн BMW отримав від Європейського реєстру товарних знаків підтвердження на право використання марки Triumph. Старий англійський виробник (фірма заснована 1885 року) спочатку випускав мотоцикли, а в 1923-му з'явився перший автомобіль Triumph, пишуть "Автоновости".

Потім була ціла низка вельми вдалих моделей, а такі машини, як Triumph TR2 (1953), TR3 (1957) і Spitfire (1964), стали культовими не лише в Англії, а й у всій Європі. Triumph ніколи не прагнула пробитися у "вище товариство", де нероздільно панували Jaguar, Rolls-Royce, Bentley, Daimler, Aston Martin і Lagonda, а випускала доступні, масові автомобілі. Причому асортимент моделей, що вироблялися, був досить широкий: седани, купе і родстери.

Саме родстери уславили марку Triumph і багато років були її своєрідною візитівкою. Вони вважаються одними з найкращих в англійському автопромі періоду тридцятих-сімдесятих років минулого століття. Але на початок вісімдесятих років минулого століття англійський автопром занурився в хронічну стагнацію, що й зумовило подальшу долю Triumph.

Останньою моделлю фірми став седан Triumph Acclaim (перелицьована Honda Ballade), який випускався лише три роки, з 1981-го по 1984-й, після чого фірма збанкрутувала, а всі права на бренд Triumph в 1994 році перейшли до BMW.

Поки що невідомо, які перспективи чекають відроджувану марку Triumph, але ясно, що просто так баварський концерн навряд чи почав би її реанімувати. Цілком імовірно, що компанія планує вивести на ринок порівняно недорогі родстери, і було б цілком логічно дати їм славне ім'я Triumph, тим паче, що багато європейців, не кажучи вже про англійців, його ще не встигли остаточно забути.

Концерну BMW вже вдалося дати друге життя таким англійським маркам, як Rolls-Royce і Mini, і не виключено, що той самий "рецепт" відродження очікує і Triumph.

Раніше повідомлялося, що напередодні Женевського автосалону концерн BMW розсекретив зовнішність і характеристики давно очікуваних "емок" шостої серії. Машини отримали новий передній бампер, розширені колісні арки, передні крила з вентиляційними "зябрами", здвоєні патрубки вихлопної системи, змінені пороги і невеликий задній дифузор.

Підвіска автомобіля була трохи доопрацьована і занижена, а як "взуття" пропонуються 19-дюймові легкосплавні диски і низькопрофільна гума розмірністю 265/40 спереду і 295/35 ззаду. Опціонально також можна замовити диски діаметром 20 дюймів і карбон-керамічні гальма.

Під капотом "емок" розташовується 4,4-літрова турбо-"вісімка" потужністю 560 к.с. (680 Н-м) з якою агрегатується семиступінчаста роботизована КПП Drivelogic з функцією лаунч-контролю. Першу сотню купе BMW M6 долає за 4,2 с, (кабріолет за 4,3 с), на підкорення другої сотні йде 12,6 і 13,1 с відповідно, а максимальна швидкість обох машин традиційно обмежена на позначці 250 км/год. Але при замовленні опціонального М-пакету максималка становитиме вже 305 км/год.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 972 | Додав: admin | Теги: BMW, Triumph
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ