Пн, 2024-04-29, 11:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 16 » Шофер Х'юстон розповів про звички співачки
13:20
Шофер Х'юстон розповів про звички співачки
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

У свідоцтві про смерть американської співачки Вітні Х'юстон, яка померла 11 лютого у віці 48 років, не вказано, яким чином і від чого саме померла шестиразова володарка музичної премії Grammy.

Як повідомляє інтернет-видання TMZ, в цьому документі, оформленому в середу в окрузі Лос-Анджелес штату Каліфорнія, напроти графи "тип смерті" значиться "розслідування не завершено", навпроти графи "безпосередня причина смерті" значиться "встановлення триває". Копію свідоцтва про смерть оприлюднено на сайті TMZ, зазначає ИТАР-ТАСС.

Згідно з інформацією TMZ, професійна діяльність Х'юстон визначена як "діяч індустрії розваг". Цим покійна займалася 33 роки поспіль, починаючи з 15 років.

У свідоцтві про смерть також вказується, що співачку буде поховано на цвинтарі Fairview у Вестфілді (штат Нью-Джерсі). За відомостями видання, труну з тілом Х'юстон поховають поруч з могилою її батька. Таке бажання виконавиця неодноразово висловлювала за життя. Джон Расселл Х'юстон помер 2 лютого 2003 року.

Раніше видання повідомляло, що Х'юстон передчувала свою швидку смерть. У бесідах з рідними і близькими напередодні трагедії вона багато говорила про Бога і Біблію і навіть стверджувала, що її час настав. Зокрема, 10 лютого вона виступала в нічному клубі Tru в Голлівуді і виконала псалом Yes Jesus Loves Me ("Так, Ісус любить мене"). "Я скоро побачу Ісуса,.. і я хочу його побачити", - заявила співачка одному з друзів, який згодом заявив, що вранці наступного дня, тобто за лічені години до смерті, Вітні казала, що "відчуває наближення своєї години".

Згідно з даними поліції, бездиханне тіло Х'юстон виявили в наповненій ванні. Незабаром викликані в номер лікарі констатували смерть співачки. Слідство встановлює, коли саме вона померла, до занурення у воду або після. Достеменну відповідь на це питання повинні дати результати розтину і токсикологічної експертизи. Звіт про розтин, згідно з рішенням влади, буде оприлюднено тільки після того, як патологоанатоми ознайомляться з висновком токсикологів.

Шофер Х'юстон розповів про кепський характер артистки і як вона помирала в злиднях

50-річний російський шофер (ім'я якого не повідомляється на його ж прохання), який возив багато років на лімузині Вітні Х'юстон, розповів виданню Life News про поганий характер артистки і як вона помирала в злиднях.

Романова, який працює більш як 10 років у великій нью-йоркської компанії з перевезень знаменитостей, Х'юстон наймала завжди, коли подорожувала або їздила з турами США.

Тепер, після смерті Вітні, іммігрант вирішив сказати і своє слово про знаменитість. "Людиною вона була вже вочевидь неадекватною, - заявляє водій. - Адже вона приймала різні медикаменти, і весь час це змішувалося з великою кількістю спиртного".

За його словами, Х'юстон дуже легко відразу втрачала самоконтроль і перетворювалася на істеричку. Вона могла накинутися на будь-якого свого співробітника, бити його і кричати - "доводила усіх до сліз, швидко і надовго шаленіла і намагалася вилити свою лють на всіх, хто опинявся поряд". Х'юстон постійно намагалася проскочити в аптеку, але при ній ніколи не було грошей. Мабуть, таким чином члени сім'ї намагалися якось відучити співачку від згубної пристрасті.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 961 | Додав: adminA | Теги: Шофер Х'юстон розповів про звички с
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ