Нд, 2024-04-28, 12:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Квітень » 30 » Соціологи прогнозують збереження нестабільності, але без війни
10:57
Соціологи прогнозують збереження нестабільності, але без війни
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова прогнозує, що в нинішньому році в Україні нестабільна ситуація триватиме, але обійдеться без прямого військового втручання з боку Російської Федерації, пише Інтерфакс-Україна.

"У своїх прогнозах на 2014 рік ми виходимо з двох можливих сценаріїв. Перший - це безпосереднє вторгнення Російської Федерації, і в таких умовах робити будь-які прогнози просто неможливо. Другий сценарій, які ми вважаємо найбільш імовірним, це збереження нинішньої ситуації, дуже нестабільної. Це збереження анексованого статусу Криму, підбурювання Росією сепаратистів, але без елементів збройного втручання на материкову частину України", - сказав на прес-конференції заступник генерального директора Центру Разумкова, директор політико-правових програм Юрій Якименко, презентуючи видання "Україна-2014: нові перспективи і нові загрози (аналітичні оцінки)".

У свою чергу співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова Олексій Мельник констатував нездатність нинішньої української влади з низки причин виробляти ефективні оперативні рішення для забезпечення стабільності і безпеки населення і держави в цілому.

"Залишається загроза активізації проросійської "п'ятої колони", російської агентури, яка практично безперешкодно діє на території України, ідейно-мотивованих сепаратистів, проплачених так званих тітушок", - підкреслив він.

Мельник вважає, що перспективи проведення широкомасштабних ефективних реформ сектору безпеки в Україні залишаються примарними через нестачу коштів, але головною проблемою залишається те, що у нової влади відсутня ґрунтовна стратегія або концепція проведення реформ оборонного сектора.

"Попередній аналіз передвиборчих програм найбільш рейтингових кандидатів у президенти свідчить або про недостатній рівень професіоналізму тих, хто готував ці реформи, або про недостатню увагу саме до цих питань, незважаючи на актуальність проблеми нацбезпеки", - додав він.

Раніше повідомлялося, що на тлі кризи в Україні жителів країни однаково турбують як соціальні, так і політичні проблеми - всередині країни і пов'язані з міжнародною політикою. Найбільшими страхами для українців є невиплата зарплат і пенсій та напад зовнішнього ворога. Ці два страхи мають 60% і 59% українців відповідно, показали дані соцопитування.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 851 | Додав: admin | Теги: Росія, Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ