Пт, 2024-05-03, 19:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 1 » Стане найшвидшим в історії марки новий суперкар від Ferrari
21:06
Стане найшвидшим в історії марки новий суперкар від Ferrari
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Новий суперкар Ferrari F12 Berlinetta, який приходить на зміну моделі Ferrari 599 GTB Fiorano, потужніший і швидший за всі колишні дорожні машини, що випускалися під цією маркою. Назва Berlinetta відсилає нас до класичних Ferrari. Ще з 30-х років італійці так називають найбільш швидкісні спорткупе, пишуть "Автоновости".

Під капотом у суперкара - новий атмосферний V12 робочим об'ємом 6,2 л, що видає 740 к.с. потужності і 690 ньютон-метрів крутного моменту. З ним розгін до 100 км/год забирає лише 3,1 с, а про максимальну швидкість творці новинки кажуть так: "більш як 340 км/год". Для порівняння: нинішній 620-сильний Ferrari 599 набирає "сотню" за 3,7 с і здатний досягти "лише" 330 км/год.

Цікаво, що витрата палива у новинки не більша, ніж у попередника. Стверджується, що F12 в змішаному циклі споживає 15 л на 100 км шляху, хоч у це і важко повірити.

За основу мотора новинки був взятий двигун від Ferrari FF, який доопрацювали і форсували. Цей агрегат отримають всі майбутні 12-циліндрові моделі Ferrari, включаючи флагманську модель Enzo нового покоління, яка має дебютувати до кінця 2012 року.

Довжина F12 - 4 618 мм, ширина - 1 942 мм, висота - 1 273 мм. Тобто новинка на 47 мм коротша, на 20 мм вужча і на 63 мм нижча, ніж модель 599. У конструкції автомобіля, як і раніше, використана схема "transaxle" (тобто мотор спереду, а коробка передач блокується з головною передачею в задній частині), проте компоновка дещо змінилася.

Впадає в око укорочений "хвіст" машини: заради зменшення його довжини були переглянуті розміщення коробки передач і конструкція задньої підвіски. На догоду зниженню центру тяжіння двигун і сидіння в салоні встановлені нижче, ніж на попередній моделі.

Маса тепер розподілена по вісях у пропорції 46:54 на користь задніх коліс, і, як стверджується, це більш вдале співвідношення, ніж 47:53 у попередниці. "Суха" вага новинки - 1 525 кг, що на 70 кг менше, ніж у Ferrari 599.

Кузов - результат спільної роботи знаменитого ательє Pininfarina і власного дизайн-центру Ferrari. Вийшов не просто ще один італійський суперкар, в який, напевно, закохуватимуться шанувальники марки по всьому світу. Машина претендує на звання аеродинамічного шедевра. Химерні вигини, повітряні канали, що починаються на площині капота, пірнають всередину крил і виходять на борти, - все це дозволило збільшити притискну силу на 76% порівняно з Ferrari 599. А коефіцієнт аеродинамічного опору знижено до 0,299.

F12 Berlinetta вже встигла побити рекорд траси на домашньому автодромі Ferrari - Fiorano. Пройшовши коло за 1 хвилину 23 секунди, новинка залишила позаду всю дорожню суперкару Ferrari, що будь-коли випускалася.

І це ще далеко не всі цікаві факти про новинку. Ferrari F12 Berlinetta вперше буде показана живцем наступного тижня на Женевському автосалоні.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 915 | Додав: adminA | Теги: суперкар від Ferrari стане найшвидш
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ