Сб, 2024-04-27, 02:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Червень » 5 » Термін кредиту: робимо правильний вибір
11:43
Термін кредиту: робимо правильний вибір
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

У договорі між фінансовою установою і клієнтом при отриманні позики - один з основних пунктів, який встановлюється в обов'язковому порядку, це термін повного погашення кредиту. Фінансово-кредитна установа і позичальник обговорюють крайню дату погашення боргу. Термін встановлюється за бажанням позичальника, враховуючи правила кредитної установи від кількох днів до 10-15 років.

По термінах кредити діляться на три види: короткострокові (від кількох днів до кількох місяців), середньострокові (1-3 роки), довгострокові (понад 3 років). Також кредити отримати можна під заставу, наприклад золота. Як це зробити ви можете детальніше дізнатися натиснувши на посилання на ресурс zslombard.com.ua.

Серед короткострокових виділяють овердрафт або кредитний ліміт на карті - найшвидший спосіб отримати позику у банку. Багато іноді помічають оголошення місцевих банків що їхні клієнти можуть взяти в борг до зарплати. В даному випадку клієнти - це ті, хто мають картку банку.

При терміновій необхідності фінансова установа може запропонувати своєму клієнтові поповнити свій рахунок. Такий вид позики установа видає від 1 місяця, тобто до моменту поповнення рахунку. Як правило, короткострокові кредити нецільові тільки мала частина виданих на короткий термін може бути спрямована на відкриття власної справи. Тобто створення додаткового джерела доходу для позичальника.

Наступний кредит - середньострокова позика видана на термін від 1 до 3 років. Так само як: інвестиції, лізинг, споживчі кредити, автокредити, кредити на освіту. Але якщо клієнт вирішив оформити в кредит купівлю не автомобіля, а квартири і оформити іпотеку, то борг доведеться погашати більше 10 років. При підписанні договору про довгостроковий кредит, співпраця банку з позичальником триватиме від 3 до декількох десятків років.

До довгострокових кредитів приписують іпотеку, споживчий, цільовий кредит, земельний кредит, кредит на бізнес. Також варто відзначити, що деякі банки не погоджуються на дочасне погашення кредиту ставлячи умову, що займ має погашатися протягом терміну зазначеного в договорі. У більшості випадків при достроковому погашенні банки стягують комісію.

Важливо пам'ятати, що клієнт може в будь-який час без справляння штрафних санкцій комісій та іншої оплати достроково погашати кредит повністю або частинами за умови попереднього повідомлення банку.

Ще одна можливість довгострокових кредитів - оформлення з гнучкою відсотковою ставкою, тобто по закінченню року ставка заново обговорюється і може як зрости, так і знизиться в залежності від того, які тенденції показує ринок.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1032 | Додав: admin | Теги: кредит
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ