Пн, 2024-05-20, 10:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Листопад » 10 » Торговий бізнес: головні нюанси
12:02
Торговий бізнес: головні нюанси
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Маючи свою справу в торгівлі, кожен може забезпечити себе стабільним заробітком. А сучасні технології значно спростять процес ведення бізнесу. Статистика показала, що більшість людей починають свою справу саме в торгівлі. Це рішення здається особливо вигідним, з фінансової точки зору. Адже організовуючи справу з нуля, головними критеріями є найменше вкладення і максимальна прибуток з цього.

Тому торгівля підходить тим, хто не має великого стартового капіталу, але має бажання розпочати свій бізнес. Тим більше що для продажу товару не потрібні якісь особливі навички або знання, цим може займатися кожен, на відміну від виробництва цих товарів. У той же час, у разі необхідності, такі питання як трансферне ціноутворення і бухгалтерський облік можна довірити професіоналам. А Україні знайти таких можна онлайн, так, наприклад, якщо вас зацікавить трансферне ціноутворення, тоді просто перейдіть за посиланням https://audit-invest.com.ua/ua/ftp і заповніть бриф — це перший крок до отримання потрібної послуги.

Благополуччя даної економічної діяльності визначає головний принцип торгівлі - купуй дешевше, а продавай дорожче. Таким чином, важливим також є процес вибору того, хто буде поставляти і споживати товар. При пошуку потрібного товарного постачальника бажано скласти список факторів, на які буде необхідно звертати увагу. У нього повинна входити в першу чергу політика цін, що практикується компанією, тобто, та ціна, яку вона призначає на свою продукцію. Звичайно ж, чим вона нижча, тим вигідніше для посередника.

Необхідно з'ясувати на яких умовах здійснюються поставки. В які терміни з моменту замовлення вона буде проведена, як часто і в яких обсягах постачальник зможе поставляти продукцію. Крім того, важлива схема оплати. Зазвичай на початковому етапі підприємець не має великої кількості вільних коштів для роботи на умовах повної передоплати. Тому варто пошукати фірми, які зможуть розділити суму платежу на кілька частин. Тоді частину оплати можна буде здійснити вже з доходу.

Значиму роль грає вибір каналу збуту. Це може бути окремий споживач або ж організація, яка, в свою чергу, є посередником між виробником і споживачем. В тому і в іншому випадку є свої плюси і мінуси, але все-таки найбільш вигідна та схема, в якій міститься найменша кількість інстанцій.

Чим менше посередників, тим нижче ціна на кінцевий товар, який доходить до споживача. І як наслідок, товар стає більш доступним, тому що кожна зайва щабель на шляху до споживача - це додаткові націнки. За допомогою одного тільки інтернету, не важко буде укладати угоди і здійснювати торгівлю в будь-якій частині земної кулі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 436 | Додав: abel
Всього коментарів: 1
1 outstaffingukraine   (2020-09-16 11:56) [Материал]
Thanks for sharing this valuable information with us on accounting. accounting is my favorite subject.

ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ