Ср, 2024-05-01, 22:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 17 » Удруге з 2007 року збірна України по тенісу виходить у Світову групу
17:55
Удруге з 2007 року збірна України по тенісу виходить у Світову групу
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
.

Наша команда в плей-офф першої світової групи Кубка Федерації переграла в гостях дуже непростого опонента, команду Австралії, причому зробила це без травмованих сестер Олени і Катерини Бондаренко.

У першому поєдинку дня Леся Цуренко, яка вчора принесла нам перше очко у цій зустрічі, грала проти лідера суперника, Ярміли Грот, і на жаль, боротьби в цій грі не вийшло. Вже за сорок вісім хвилин австралійська тенісистка переграла нашу представницю, вигравши чисто двадцять три м'ячі проти семи у українки. Але в четвертому поєдинку у важкій боротьбі другий номер нашої збірної в цьому матчі отримав перемогу.

Дві години і двадцять одну хвилину билися Ольга Савчук і Анастасія Родіонова, і обидва сети завершувалися на тай-брейках. Але якщо в тринадцятому геймі першої партії було зіграно всього десять розіграшів, то другий тай-брейк в цій грі вийшов дуже затяжним, і в ньому в цілому було зіграно двадцять шість розіграшів.

По результату цього поєдинку наша команда порівняла рахунок в протистоянні, перевівши битву в завершуючу стадію - в парний матч.

Капітани команд зробили заміни, і замість третіх і четвертих номерів в останньому поєдинку цього матчу на корт вийшли перші номери. Отже різниця в класі між першими двома номерами команд, і третіми і четвертими, в даному випадку виявилася вирішальним аргументом.

Так чи інакше, почався шокуючий поєдинок - Ольга Савчук і Леся Цуренко програли стартову партію під нуль. Але в другому сеті була вже боротьба, в якій попереду були наші суперниці, у яких була перевага в один брейк, але утримати його до кінця сету їм не вдалося.

І в результаті, справа дійшла до третього сету п'ятого поєдинку. Українки повели достатньо швидко з рахунком 5:1, і хоч програли після цього два гейми поспіль, все ж таки довели справу до загальної перемоги.

У результаті, вирішальний поєдинок Леся Цуренко і Ольга Савчук виграли за одну годину і п'ятдесят п'ять хвилин, і також як і в 2007-му році вивели нашу збірну в наступний раунд змагань. Тільки тоді це була друга світова група, а зараз новий сезон наша команда почне вже в першій світовій групі. Удруге в своїй історії. І що примітно, цього успіху наша команда під керівництвом Ігоря Дерновського досягла без травмованих сестер Олени і Катерини Бондаренко, справою довівши, що у нас є справжня команда, з якою можна вирішувати нові завдання.

Результати матчів:

1. Ярміла Грот - Ольга Савчук - 6:1, 6:1 2. Анастасія Родіонова - Леся Цуренко - 1:6, 4:6 3. Ярміла Грот - Леся Цуренко - 6:1, 6:3 4. Анастасія Родіонова - Ольга Савчук - 6:7 (3), 6:7(12) 5. Грот/Родіонова - Савчук/цуренко - 6:0, 6:7(3), 3:6

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 960 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ