Пт, 2024-05-03, 11:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 1 » В Росії негода паралізувала інфраструктуру найбільших міст. ВІДЕО
13:29
В Росії негода паралізувала інфраструктуру найбільших міст. ВІДЕО
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
Росія опинилася у вирі циклону, який виводить з ладу інфраструктуру цілих міст: сніг та вітер не тільки викликають транспортний колапс, але створюють небезпеку для життя, погрожуючи обвалити дахи і позбавити опалення. Через аномальний снігопад в Твері оголосили режим надзвичайної ситуації, в Санкт-Петербурзі побоюються за покрівлю, а в Пскові просять сусідів допомогти розгребти сніг.

Інші міста в Європейській частині Росії скаржаться на менш небезпечні проблеми: під Володимиром і Вишнім Волочком, утворилася багатокілометрова пробка, в Ярославлі автомобілісти скаржаться на затори, так само, як і в Нижегородської області, де сьогодні через негоду сталося трагічне ДТП, яке забрало життя ульянівського віце-губернатора, передає NEWSru.com.

Сильний снігопад у Твері вкрив вулиці 40-сантиметровими заметами, під якими - лід, що серйозно ускладнив пересування по місту як автомобілістів, так і пішоходів. Транспортний колапс розтягнувся на дві доби, і у місцевих з'явилася недовіра до адміністрації.

Засніжені дороги в Твері практично не використовуються - міський транспорт не виїхав з депо. В'їзди в місто перекрито. Швидкі не можуть доїхати до хворих - лікарі намагаються допомогти пацієнтам по телефону. У зв'язку із ситуацією в Твері оголосили режим НС.

Завірюха і опади призвели до низки надзвичайних подій в культурній столиці Росії. Рятувальникам довелося виїжджати на Петропавлівську набережну, де з'явилася небезпека обвалення покрівлі через вітер. Однак виправити ситуацію співробітникам МНС вдалося зовсім не відразу - вони не могли встановити сходи через сильний вітер.

Крім ще кількох інцидентів із зірваними покрівельними листами, в Петербурзі трапляються й інші НП. В Адміралтейському районі Санкт-Петербурга і в Василеостровському районі міста прорвало труби гарячого водопостачання.

Не уникнув Петербург і транспортного колапсу. На відміну від Москви, де пробки так і не досягли 10 балів з 10 можливих. За останню добу в Петербурзі другий раз завантаженість доріг оцінюється на 10 балів.

Не припиняється снігопад і в Пскові, викликаючи серйозну заклопотаність регіональної влади. Заступник губернатора Олександр Кузнєцов зібрав екстрену нараду з проблеми наслідків негоди.

У ніч на п'ятницю по території Псковської області пройшов циклон, в результаті якого відбулося пониження температури і випадання рясних опадів у вигляді мокрого снігу, а в центральних та східних районах пройшов крижаний дощ.

Через поєднання снігу з вітром в Ярославлі занесено дороги. У Нижньому Новгороді за сьогодні зареєстровано 70 ДТП з матеріальним збитком, що вище середнього рівня в 1,5 рази.

Зазначимо, що негода "знущається" над росіянами вже третій день поспіль.

Останніми роками це трапляється регулярно. Так, два роки тому сильний снігопад, що обрушився на Москву, також паралізував рух на дорогах столиці, численні власники автомашин не могли виїхати з центру міста.

Численні затори утворилися як у бік центру, так і в бік області, на кільцевих автодорогах рух практично було паралізовано. Три роки тому Москва також стояла в заторах через снігопад.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: негода, Росії
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ