Чт, 2024-05-02, 02:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 5 » За потреби список Об'єднаної опозиції корегуватиметься, а самовисуванців виганятимуть з партії
11:40
За потреби список Об'єднаної опозиції корегуватиметься, а самовисуванців виганятимуть з партії
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У виборчий список Об'єднаної опозиції Батьківщина можуть бути внесені зміни. Про це заявив член Ради об'єднаної опозиції, народний депутат Анатолій Гриценко в ефірі "5 каналу".

За його словами, в першу чергу зі списку можуть бути виключені кандидати, які мають незадекларовані доходи.

"Якщо виявиться, що хтось зі списку опозиції володіє десь нерухомістю за кордоном, віллою, запасним аеродромом, чого немає в декларації, якщо ви, журналісти знайдете, то я, як член Ради опозиції, буду ініціювати проведення позачергового з'їзду, щоб ця людина була знята, якщо вона сама того не зробить. Елементи очищення можливі. Можливо, хтось не витримає тиску", - зазначив Гриценко.

Він також визнав, що кандидати-мажоритарники від "Батьківщини" не мають можливості конкурувати з провладними кандидатами на сході та півдні у фінансовому плані.

"Я б хотів, щоб у нас були сильні кандидати в округах, не завжди вони є. Вибори - це гроші, не мені вам про це говорити, і у багатьох з цих людей, якщо не в більшості, немає грошей взагалі. І конкурувати з тими, хто так багато сіє, від себе, від влади, в опозиції, у сильних кандидатів, і навіть у слабких кандидатів, які могли б стати сильними депутатами на сході, на півдні, немає таких можливостей", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, що на початку серпня один з лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що список Об’єднаної опозиції не до кінця справедливий, але достатній, щоб перемагати на виборах.

Раніше повідомлялося, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко розкритикував винесення на непрохідні місця у списку Об’єднаної опозиції Юрій Гримчака, Андрія Шкіля та Михайла Волинця.

А опозиційний депутат Олександр Бондар завляв, що формуючи виборчий список опозиції, було порушено особисті угоди між Юлією Тимошенко та деякими депутатами про внесення до списку.

Нагадаємо, 30 липня стартувала виборча кампанія з чергових виборів парламенту. Вибори призначено на 28 жовтня.

Вони пройдуть за змішаною системою: 225 депутатів буде обрано в одномандатних мажоритарних округах, ще 225 депутатів пройдуть у парламент за партійними списками. Для проходження в Раду партії мають подолати 5%-й бар'єр.

"Батьківщина" виключатиме з лав своєї партії самовисуванців на виборах

Партія "Батьківщина" виключатиме зі своїх лав тих кандидатів у народні депутати, які висунули свої кандидатури як самовисуванці, повідомляє УНН посилаючись на народного депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрія Павловського.

"Самовисування без рішення з'їзду є грубим порушенням статуту партії і тягне за собою найжорсткіші санкції - це в першу чергу виключення з партії, з фракції. Такі люди просто відмовляються від роботи у команді. Але таких випадків по всій партії - лише кілька. Так що ми тут не побачили "втрати бійця", - зазначив Павловський.

Парламентарій висловив переконання, що нинішній склад парламенту не прийматиме важливих документів до 28 жовтня - дати виборів Верховної Ради.

"Ми не будемо бойкотувати бюджетний процес - просто частина депутатів залишиться у залі, а ті, хто балотується в округах, будуть працювати з виборцями Шкода витрачати час на Верховну Раду, яка вже померла", - пояснив Павловський.

Павловський зазначив, що народний депутат Борис Шиянов стане останнім парламентарієм, який залишив фракцію "БЮТ-Батьківщина" - відтепер цей процес має зупинитись. "Усі, хто хотів, вже вийшли з фракції", - пояснив він.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: список Об'єднаної опозиції
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ