Пт, 2024-04-26, 05:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » 2009 » Червень » 1 » "Ширку" створять цього тижня: БЮТ і ПР змінять Конституцію і працюватимуть у тандемі до 2024 року
09:26
"Ширку" створять цього тижня: БЮТ і ПР змінять Конституцію і працюватимуть у тандемі до 2024 року
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Цього тижня в парламенті буде створено коаліцію БЮТ і Партії регіонів і відбудуться голосування щодо внесення змін до Конституції, вважає депутат від НУ-НС В'ячеслав Кириленко. Про це він заявив в ефірі каналу 1+1.

"Я думаю, що наступного тижня ми будемо свідками масованої артпідготовки внесення змін до Конституції, створення нової надширокої коаліції і голосувань з цього питання", - сказав минулої неділі Кириленко.

Депутат вважає, що такі зміни "нічого не принесуть простим людям". Разом з тим, оцінюючи внесення змін до Конституції, він зауважив, що "це поразка в останніх правах, які є у людей", висловив при цьому прогноз: "це ще велике питання, чи будуть якісь вибори взагалі і після 2014 року", - сказав Кириленко.

На його думку, "коаліційна частина НУ-НС використовуватиметься лідером ПР Віктором Януковичем і прем'єром Юлією Тимошенко для того, щоб легітимізувати нову коаліцію".

На питання, чи буде очолювана ним депутатська група "За Україну" брати участь у створенні нової коаліції, Кириленко сказав, що "нас не цікавлять, особливо зараз...жодні розмови про портфелі. Нас цікавить, щоб український народ мав право обирати президента".

Депутат назвав можливе створення коаліції БЮТ і Партії регіонів "змовою на двох, яка межує з сильнішими словам, з конституційним переворотом".

Коментуючи інформацію про можливе внесення змін до Конституції у частині обрання президента в парламенті, Кириленко зауважив, що "депутати, обрані зараз, не мають права обирати президента, на це їх ніхто не уповноважував".

На питання, чи наступного тижня схвалюватимуться рішення про звільнення членів уряду від НУ-НС і президентської квоти, зокрема, про відставку міністра оборони Юрія Єханурова, він заявив, що "голоси під звільнення будь-якого міністра зараз є".

Як відомо, раніше джерела повідомили, що прем'єр і лідер Партії регіонів попередньо узгодили проект "Великого договору", який передбачає створення широкої коаліції, а також текст нової Конституції.

В останній редакції проект "Великого договору" передбачає спільні дії БЮТ і Партії регіонів до 2024 року, зокрема участь у парламентських виборах єдиним блоком.

Проект нової Конституції передбачає обрання президента у парламенті і пролонгацію повноважень нинішньої Верховної Ради до 2014 року. Як відомо, про те, що Янукович і Тимошенко разом готуються змінити Конституцію говорилося і раніше, при цьому одним із питань, які обговорювали "біло-сині" і "біло-сердечні" блов питання обрання президента в Раді.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1913 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ