Ср, 2024-04-24, 03:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини кіно: анонси, скандали, актори. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 70 71 »

Суд американського штату Каліфорнія визнав актрису Ліндсей Лохан винною в порушенні умов пробації (умовного терміну, коли засуджений перебуває під наглядом спеціальних органів.


В Париже начались съемки нового фильма Вуди Аллена, в котором одну из ролей играет супруга президента Франции Карла Бруни-Саркози.


Прем'єрний показ фільму під назвою "Обама, дитя Ментенга" відбувся в Джакарті. У назві картини згадають район індонезійської столиці, в якому нинішній президент США жив із матір'ю і вітчимом з 1967-го по 1971 рік.


Портрет кисти "отца поп-арта" Энди Уорхола, на котором изображена известная голливудская актриса Элизабет Тейлор, продан на лондонском аукционе Christie's за 10,1 млн долларов.


Кинокомпания Paramount выпустила 2-минутный трейлер к мультипликационному фильму "Ранго", в котором Джонни Депп озвучивает хамелеона, страдающего кризисом идентичности.


В Інтернеті з'явився офіційний трейлер фільму "Гаррі Поттер і Дарунки смерті: Частина 1". Його також можна побачити в кінотеатрах перед сеансами.


Компанія Fox придбала права на сценарій нового фільму "Іон", який за словами творців, "стане наступним "Аватаром".


Голлівудська актриса мексиканського походження Сальма Хаєк поділилася з журналістами секретами своєї дієти, яка допомагає їй зберегти фігуру. Як з'ясувалося, 43-річній зірці цей рецепт знайомий з дитинства.


Председатель жюри Московского международного кинофестиваля (ММКФ) французский режиссер Люк Бессон заявил на пресс-конференции, что бороться с мировым финансовым кризисом можно, снимая легкие и веселые фильмы.


Московский международный кинофестиваль (ММКФ) в 32-й раз стартует в российской столице. Он продлится до 26 июня, а откроется сегодня в кинотеатре "Пушкинский".


15 червня у себе на дачі в Прохорівці (Черкаська область) помер народний артист України, режисер Юрій Іллєнко.


Одним из центральных материалов июльского номера американского журнала W, специализирующегося на иллюстрированных повествованиях о красивой жизни, стало интервью с актрисой Евой Мендес.


18-20 червня в Одесі пройде Фестиваль німого кіно і сучасної музики "Німі ночі: Українське німе". В рамках фестивалю, поряд з фільмами режисерів Олександра Довженка, Дзиги Вертова, Георгія Тасіна.


Найвидатніші головні ролі на театральній сцені зіграв дует Віола Девіс і Дензел Вашингтон у спектаклі Fence за п'єсою Огюста Уїлсона. Актори отримали за свої ролі найвищу нагороду театрального співтовариства - "Тоні".


На церемонії закриття в Сочі XХІ-го російського кінофестивалю "Кінотавр" вручили нагороди переможцям основної конкурсної програми. Гран-прі чергового кіноогляду отримав фільм Світлани Проскуріної "Перемир'я".


Переможцем конкурсу "Короткий метр" 21-го Відкритого російського кінофестивалю "Кінотавр", який проходить в Сочі з 6 по 13 червня, став фільм "Ракохід" режисера Миколи Соколовa.


Церемония вручения премий MTV Movie Awards, проходившая 6 июня в калифорнийском Юниверсал Сити, по традиции, изобиловала "гламурными безобразиями".


Фільм "Щастя моє" Сергія Лозниці, з яким Україна дебютувала в основному конкурсі 63-го Каннського кінофестивалю, потрапив до конкурсної програми XXI Відкритого російського кінофестивалю "Кінотавр", який стартує 6 червня в Сочі.


Харківська журналістка Олена Соколинська подала позов до суду на українського актора, члена Нацкомісії з захисту моралі Богдана Бенюка і вимагає від нього 5000 грн. морального збитку.


Вчера в Нью-Йорке состоялся закрытый показ для узкого круга фильма-сиквелла "Секс в большом городе-2", которая привлекла внимание критиков несколько неожиданным образом.