Чт, 2024-04-25, 19:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 68 69 70 71 72 73 74 »

"Короля поп-музики" Майкла Джексона, що помер у червні цього року на 51-му році життя, номіновано на п'ять премій церемонії музичних нагород США American Music Awards, яка пройде 22 листопада в Лос-Анджелесі.


Смерть солиста популярной ирландской группы Boyzone Стивена Гейтли наступила в результате отека легких, об этом сообщает телеканал CNN.


Знаменитая актриса и певица Лайза Минелли приняла участие в пресс-конференции, которая прошла сегодня, 13 октября, в Сиднее в преддверии выступления звезды "Кабаре" в здании Оперы с ее новой гастрольной программой "Liza's at the Palace".


Тим, що силіконові імплантанти час від часу вибухають, нікого не здивуєш. На цей раз це трапилося під час зйомок реаліті-шоу і збережено на відеокамері


Доходы от продаж последнего сингла Майкла Джексона This Is It достанутся не наследникам поп-короля, но и канадскому музыканту Полу Анке. Как выяснилось, канадец может претендовать на половину денег как соавтор песни


Київський концерт американського бойзбенду Backstreet Boys перенесено. На прохання організатора гастролей виступ Backstreet Boys відбудеться в Палаці Спорту в неділю, 13 грудня.


Тем, что силиконовые имплантанты время от времени предательски взрываются, никого не удивишь На на этот раз это произошло во время съемок реалити-шоу для канала MTV и запечатлено на видеокамеры.

 

Чергову рукавичку Майкла Джексона - цього разу вона світиться - продано на аукціоні реліквій знаменитостей Profiles in History.



8 лютого 2010 року в рамках світового турне "Tour of the Universe" в київському Палаці спорту виступить легендарна британська група Depeche Mode.

 

Ноябрьский номер популярного журнала для мужчин Playboy выйдет с изображением Мардж Симпсон – домохозяйки бальзаковского возраста.



Вокаліста знаменитої ірландської групи Boyzone, 33-річного Стівена Гейтлі, було знайдено мертвим у номері одного з готелів іспанського курорту Майорка.


Каменских Анастасия Алексеевна


В рамках закона о свободе информации в США были опубликованы следственные материалы Федерального бюро расследований, касающиеся дела о планировании убийства основного конкурента бывшей фотомодели Анны Николь Смит в тяжбе за наследство ее престарелого супруга – сына нефтяного магната Джея Говарда Маршалла, Пирса Маршалла. Напомним, что бывшая "девушка Playboy" Анна Николь Смит умерла в 2007 году.


Британская газета Mail on Sunday заплатит знаменитой певице Мадонне денежную компенсацию. Размеры компенсации не сообщаются.


Новая песня знаменитого музыканта Майкла Джексона выйдет в свет 12 октября этого года. Она называется "This is It" ("Вот и все"). Именно так должен был называться новый гастрольный тур, с которым король поп-музыки собирался триумфально вернуться на большую сцену.


На площі Революції в Гавані відбувся найбільший з 1959 року концерт на відкритому повітрі "Світ без кордонів", на якому виступили 15 відомих музикантів з Іспанії та латиноамериканських країн


Талант Майкла Джексона выковывался в экстремальных условиях диктата отца Джо.


В центральном матче 22-го тура чемпионата России московские армейцы разгромили земляков из "Динамо" 3:0. Феноменальную игру показывает Гильерме. Бразилец дважды выходил на замену и забил при этом три мяча.


Гитарист легендарной группы Rolling Stones Ронни Вуд порвал отношения с 20-летней российской официанткой Екатериной Ивановой, романтические отношения с которой длились более года



Матір Майкла Джексона Кетрін отримує 86 тисяч 804 долари на місяць на утримання себе і своїх трьох онуків, мовиться в оприлюднених у четвер документах Верховного суду Лос-Анджелеса.