Сб, 2024-04-27, 03:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 93 94 »

За рекордну суму - 100,8 млн юанів (близько 15 млн доларів) - продана на аукціоні в Пекіні картина на шовку одного з найвідоміших китайських художників і каліграфов ХХ століття Чжан Дацяня.


Італійські вчені, які займаються пошуками поховання художника Караваджо, заявили, що впритул наблизилися до ідентифікації останків.


Ісландська співачка Бйорк і італійський композитор Енніо Морріконе стали володарями міжнародної музичної премії Polar Music Prize 2010 року, заснованої менеджером шведського гурту АББА Стігом ("Стікканом") Андерсоном в 1989 році.


Археологи виявили на півдні Єгипту на західному березі Нілу в районі міста Луксор статую давньоєгипетського бога мудрості, освіти і письма Тота (Джехуті).


12-летний американский школьник Грейсон Ченс (Greyson Chance) из Оклахомы не упустил свой случай и получил шанс стать суперзвездой. Он перепел саму Lady Gaga, исполнив ее песню "Paparazzi" под свой собственный аккомпанемент.


Білизна може служити корисним простором для вирощування урожаю рису, вважають виробники бюстгальтерів з фірми Triumph.


Вже цього понеділка українська учасниця пісенного конкурсу Євробачення Alyosha (Альоша) відлітає до Осло, де 27 травня виступить з піснею Sweet people, прем'єра кліпу якої відбулася напередодні.


Знаменитая немецкая супермодель Клаудия Шиффер, которая находится на девятом месяце беременности, разделась для июньского номера немецкой версии журнала Vogue.


Філію центру мистецтв імені Жоржа Помпіду відкрив президент Франції николя Саркозі на північному сході країни. Це перше відділення всесвітньо відомого центру поза Парижем.


Культову роботу французького художника-новатора Іва Кляйна із серії "антропометрії", виконану у запатентованому художником синьому кольорі, продано у вівторок увечері на торгах Christie's за 12 мільйонів 402,5 тисячі доларів.


Найчарівнішою представницею прекрасної статі на Землі визнана американська співачка і композитор Кеті Перрі. 25-річна уродженка Санта-Барбари (штат Каліфорнія) очолила щорічний список ста перших красунь світу.


В итальянской Модене найден единственный в мире набросок Рафаэля к известной картине "Святое семейство или Жемчужина" (Sacra Famiglia, o Perla) 1518 года. Истину установили в пизанской лаборатории.


Воспрявший от рецессии арт-рынок преподнес сразу шесть мировых рекордов за три дня торгов - от абсолютного мирового по цене на холст Пабло Пикассо "Обнаженная на фоне бюста и зеленых листьев" и стоимости коллекции, до четырех персональных рекордов на картины художников.


Свыше 70 стран мира принимают участие в открывшемся сегодня в марокканском городе Мекнесе 10-м по счету Международном фестивале мультипликационных фильмов.


Мешканка Великобританії Джин Марчіг подала до суду на аукціонний дім Christie's. Причиною стало те, що вони продали малюнок Леонардо да Вінчі за безцінь.


Чотири замки Прикарпаття є учасниками акції "7 чудес України: замки, фортеці, палаци".


В Италии в возрасте 99 лет умерла знаменитая оперная певица Джульетта Симионато, сообщает миланский оперный театр "Ла Скала".

 

 

Полотно было написано в 1935 году, в основной период его творчества.



Єгипетські археологи знайшли кам'яну статую одного з царів династії Птолемеїв. Статуя ймовірно зображає Птолемея IV, який правив у 221-205 роках до нашої ери.


Полотно знаменитого испанского художника Пабло Пикассо "Обнаженная на фоне бюста и зеленых листьев", написанное им в 1932 году, было продано на аукционе торгового дома Christie's в Нью-Йорке за 106 миллионов 482 тысячи 500 долларов.