Чт, 2024-03-28, 10:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 81 82 83 84 85 ... 88 89 »

В России зарегистрировано уже 3122 случая заболевания свиным гриппом. 14 человек умерли от болезни, сообщила заместитель министра здравоохранения и социального развития РФ Вероника Скворцова. Накануне сообщалось о 10 смертельных исходах. В большинстве случаев люди поздно обратились за медицинской помощью, пояснял Роспотребнадзор.


Від грипу A/H1N1 українців почнуть вакцинувати лише за місяць-два, коли вакцини пройдуть реєстрацію в Україні. Про це повідомив директор "Українського центру грипу та гострих респіраторних інфекцій" Олександр Гриневич


Фахівці традиційної китайської медицини розробили препарат, який здатен вилікувати від грипу A/H1N1 за три дні. Про це пише сьогодні газета "China Daily" з посиланням на заступника керівника управління у справах медицини в Пекіні Ту Чжітао


Новые данные Роспотребнадзора: в России десять человек умерли от свиного гриппа. 



На середину дня 2 листопада в Україні внаслідок епідемії грипу померло 67 осіб. Про це на брифінгу заявив перший заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець


Число заболевших свиным гриппом в России растет: на Камчатке, в Приморском крае и Бурятии грипп A/H1N1 подтвержден у 216 человек, на Ставрополье выявлен еще один случай заболевания. Высокопатогенный грипп охватывает все новые и новые регионы.


Сьогодні вночі в міжнародний аеропорт "Бориспіль" з Швейцарії прибув літак АН-12 з вантажем противірусного препарату "Таміфлю". В аеропорту літак з цінним вантажем зустріли прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Секретаріату президента Віра Ульянченко і міністр закордонних справ Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.


Фармацевтичні підприємства Харківської області готові впродовж двох тижнів налагодити випуск ефективного протигрипозного препарату, заявив сьогодні голова облдержадміністрації Арсен Аваков.


Для подолання ажіотажного попиту ліки від грипу продаватимуться виключно за рецептами.


Сьогодні у Львові помер бармен, який працював в одному із закладів громадського харчування міста - "Криївка". Про це повідомив на брифінгу директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Олег Березюк. Він зазначив, що це сталося сьогодні вранці у лікарні швидкої допомоги.


Секретар РНБО Раїса Богатирьова заявляє, що станом на п’ятницю від свинячого грипу загинули чотири особи. Про це вона заявила на брифінгу в п’ятницю за підсумками засідання РНБО.


В Україні почалася епідемія високопатогенного грипу A/H1N1 (він же свинячий і він же каліфорнійський грип). Про це заявив міністр охорони здоров'я України Василь Князевич. Він підтвердив випадки захворювання свинячим грипом на Закарпатті.


В 75-80% случаев у россиян, больных гриппом, выявляют вирус A/H1N1. Таким образом, свиной грипп стал вытеснять обычный, сезонный грипп, отметила замминистра здравоохранения Вероника Скворцова.


Міністр охорони здоров'я України Василь Князевич підтвердив випадки грипу A/H1N1 в Україні. Про це він заявив сьогодні, 30 жовтня.


Широкими кроками по Україні йде невідома хвороба, охоплюючи все нові і нові області і вбиваючи дедалі більше людей. Найбільше жертв зафіксовано на Тернопільщині. Незважаючи на те, що за попередньою офіційною версією, причиною вже десятків смертей є пневмонія, поки у медиків немає єдиної думки, що є збудником хвороби


В Красноярском крае зарегистрирован первый случай смерти от нового гриппа А /Н1N1, сообщил министр здравоохранения края Вадим Янин на сессии законодательного собрания.


У Західній Україні продовжує вирувати невідома хвороба. Кількість її жертв зростає з кожним днем. Не зважаючи на спростування, які звучали раніше, вчора перший заступник міністра охорони здоров'я Олександр Біловол підтвердив вже 20 випадків смерті: десять на Тернопільщині, шість в Івано-Франківській області і чотири у Львівській.



Глава Роспотребнадзора Геннадий Онищенко сообщил журналистам в среду, что число официально зарегистрированных случаев гриппа A/H1N1 в России выросло до 1896. Главный санитарный врач подтвердил четыре случая смертельного исхода этой болезни.


У жовтні в трьох західних областях України за попереднім діагнозом "від пневмонії" померло 20 осіб. У Мінохоронздоров'я поки не можуть повністю виключити наявність у цих людей каліфорнійського грипу A/H1N1.


У Дрогобицькому районі Львівської області за останній тиждень через ускладнення грипу померли чотири людини. Про це сьогодні, 28 жовтня, повідомив начальник відділу охорони здоров'я Дрогобицького міськвиконкому Андрій Шевкенич