Пт, 2024-04-26, 02:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 88 89 »

Головний лікар Харківської міської лорлікарні №30 Віктор Кулініч 5 грудня помер в німецькому Лейпцігу, в Європейському центрі вірусних інфекцій, де перебував на лікуванні.


Американские исследователи полагают, что регулярное употребление кофе может на 60% снизить вероятность развития агрессивной формы рака предстательной железы. Отчет о проделанной работе сотрудники Медицинской школы Гарвардского университета представили на конференции Американской ассоциации по изучению рака.


У Донецькій області на сьогодні більш ніж у 130 загальноосвітніх школах припинено навчальний процес через зростання захворюваності школярів на грип і ГРВІ. Про це повідомила виконуюча обов`язки головного державного санітарного лікаря Донецької області Лариса Гусєва.


Ученые, исследовавшие 128 южноафриканских семей, выявили генетические признаки, которые могут защитить некоторых людей от туберкулеза. В будущем на основе этого исследования может быть разработана новая противотуберкулезная вакцина.


Станом на вечір четверга, 3 грудня, кількість жертв захворювання на грип та ГРВІ в Україні зросло до 452 чоловік. За даними Міністерства охорони здоров'я, за минулу добу від захворювань та ускладнень (пневмонії) померли 7 осіб. МОЗ не дає оперативних даних по випадках захворювання пандемічного грипу А/H1N1.


У Японії відкрито поєднання речовин, яке, на думку авторів наукового відкриття, здатне "дуже ефективно боротися з вірусом нового грипу A/H1N1". Така заява була зроблена сьогодні групою науковців університету Хоккайдо на чолі з професором Тадаакі Міядзакі.


В декабрьском номере британского глянцевого журнала Closer опубликована статья о страданиях 19-летней Малиссы Джонс, которую еще недавно называли "самой толстой девушкой Британии". В интервью журналу Closer Малисса, перенесшая операцию, после которой она похудела почти на 140 кг, рассказывает, что страшно мучается, хотя и весит теперь всего 76 кг.


Повышенная и частая усталость человека может быть вызвана вирусом. К такому выводу пришел научный коллектив из американского института Уайтмора-Петерсона (штат Невада). Отчеты работы ученых публикуются в среду в ряде западных СМИ.


Специалисты делают очень негативные прогнозы насчет второй волны гриппа. Об этом ИМК сообщил заместитель руководителя Государственного управления делами, заслуженный врач Украины Ростислав Валихновский.


38-річна модель Соланж Маньяно, яка виграла в 1994 році титул "Міс Аргентина" померла в неділю увечері від ускладнень пластичної операції.


Охвативший весь мир пандемический вирус гриппа А/Н1N1 очень изменчивый, предупреждают специалисты, и может мутировать в еще более смертоносный гибрид, например, если птичий грипп объединится со свиным. Однако шанс скрещивания свиного гриппа и ВИЧ эпидемиологи оценивают как маловероятный, сообщил журналистам на пресс-конференции, посвященной Всемирному дню борьбы со СПИДом, главный государственный санитарный врач РФ Геннадий Онищенко.


Исследование проводилось с целю выявить источник бактериального сепсиса, развивающегося после процедуры трансректальной биопсии предстательной железы. В публикации в газете "Едиот Ахронот" отмечается, что заражение после процедуры биопсии не является редкостью, в некоторых случаях пациенты нуждаются в срочной госпитализации и применении антибиотиков.


Парадоксальный метод борьбы с так называемой эректильной дисфункцией предложили израильские медики. 300 ударов молотком по пенису и он крепчает. Без всяких таблеток.


Уряд затвердив план проведення імунопрофілактики в умовах одночасної циркуляції сезонного й пандемічного грипу в 2009-2010 роках. Про це повідомив головний державний санітарний лікар України Олександр Біловол сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.


Пандемия свиного гриппа может оказаться самой грандиозной коррупционной аферой нашего времени. К такому выводу пришли журналисты датской газеты Information, изучившие связи экспертов Всемирной организации здравоохранения (ВОЗ) с ведущими мировыми фармацевтическими компаниями, обогатившимися на продаже препаратов против этой болезни.


Бельгієць, який, на думку лікарів, 23 роки перебував у стані коми, знайшов "друге життя", коли з'ясувалося, що його свідомість повністю функціонує. Про це пише німецьке видання Spiegel


Російські лікарі попереджають, що пігулки і біодобавки для схуднення, які масово продаються також і в Україні, мають психотропну дію на організм, а також руйнують внутрішні органи.


Два роки в'язниці отримала російський лікар за фальшивий лікарняний. Колпінський районний суд Санкт-Петербурга виніс вирок Людмилі Пронічевій, дільничному лікареві міської поліклініки 72, звинуваченій у отриманні хабара.


Суд у США зобов'язав одного з найбільших в світі виробників тютюнових виробів компанію Philip Morris International виплатити колишньому курцеві з штату Флоріда найбільшу в історії цієї індустрії компенсацію за шкоду здоров'ю - 300 мільйонів доларів


Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що в Україні від початку епідемії грипу, гострих респіраторних захворювань та їх ускладнень (пневмонії тощо) станом на 17 листопада померло 328 осіб. Відповідна інформація оприлюднена на офіційному сайті МОЗ.