Чт, 2024-04-25, 10:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 88 89 »

Если среднесуточный объем употребления соли в США будет сокращен всего на 3 грамма в день, можно будет предотвратить до 66.000 инсультов, до 99.000 инфарктов и до 92.000 смертей, сэкономив 24 миллиарда долларов расходов на здравоохранение в год.


Бег трусцой благотворно влияет на деятельность мозга, помогает справиться со стрессом и улучшает память. К такому выводу пришли исследователи из Кембриджского университета при поддержке Национального института США по вопросам старения.


Фармацевтический гигант Pfizer объявил о том, что ранее разработанный им препарат для лечения раковых заболеваний почек успешно применяется для поддержки больных раком поджелудочной железы.


На основе исследования, проведенного в кардиологическом отделении больницы "Меир" в Кфар-Сабе, будет разработана новая методика ранней диагностики инфаркта.


Заборона на вживання вершкового масла врятує тисячі британців від передчасної смерті, вважає провідний британський кардіолог і хірург Шиам Колвекар.


Декілька операцій по зміні статі здійснено на Кубі з того часу, як в 2008 році влада країни офіційно легалізувала таку можливість. Про це повідомила в Гавані дочка нинішнього кубинського лідера Рауля Кастро Маріела, яка є директором Національного центру статевого виховання (НЦПВ).


Американские ученые "отменили" вымирание мужчин на Земле, которое, по некоторым прогнозам, может случиться уже через 125 тысяч лет из-за исчезновения Y-хромосомы.


Якщо у вас м'ясисті сідниці, радійте - це запорука здоров'я, повідомляє своїх читачів The Daily Mail, посилаючись на висновки науковців. "Як мінімум, велика попа корисніше для здоров'я, ніж великий живіт", - говорить автор статті.



Телеканал Channel 4 запустив у Великій Британії рекламну кампанію з пошуку невиліковно хворих людей, які добровільно погодяться бути муміфікованими після смерті для телешоу


У цьому сенсі найбільше сприяє апетитові одне з найґрунтовніших досліджень. Проведено його у відомому Інституті Каролінська в Стокгольмі”, - розповідає науковий керівник розташованого в Мюнхені Європейського інституту проблем харчування Удо Полмер.


В пятницу, 25 декабря, выступая на пресс-конференции главный нарколог минздравсоцразвития РФ Евгений Брюн заявил, что похмелье, будто бы наступающее на следующее утро после праздника, является не более, чем мифом.


Найближчим часом на Україну чекає друга та третя хвиля епідемії грипу, які можуть тривати до наступної весни. Про це заявила заступник головного санітарного лікаря Людмила Мухарська.


Суд графства Вустер рассматривает иск, поданный Биби Джайлз, пациенткой гинеколога Ангуса Томсона, против ее врача. Истица обвиняет доктора в сексуальных домогательствах, а также в том, что в одно из посещений Томсон заставил ее испытать два оргазма в течение двух минут.


Постійне сексуальне збудження робить життя абсолютно нестерпним - це довів випадок 39-річної американки Джолін Боуман. Два роки тому в результаті дорожньої аварії вона отримала пошкодження тазового нерва і тепер при щонайменшому русі відчуває сильне бажання сексу.


У тех, кто выглядит моложе своих лет, значительно больше шансов дожить до преклонного возраста, чем у тех, чья внешность опережает реальный возраст.


З 15 грудня середні учбові заклади Одеси було закрито на карантин у зв'язку зі зростанням захворюваності на грип і гострі респіраторні захворювання серед учнів. Відповідне розпорядження підписав мер міста Едуард Гурвіц.

Голландское правительство, обеспокоенное размахом эпидемии, требует уничтожить 20 тыс. коз и овец, инфицированных вирусом так называемой лихорадки Q.


Всемирная организация здравоохранения опубликовала доклад, в котором указано, что табак убивает, по меньшей мере, 5 миллионов человек во всем мире.


Депутати Львівської обласної ради закликають президента України Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко та голову Верховної Ради Володимира Литвина заборонити в державі проведення абортів.


Ученые из университета Чикаго убедительно доказали, что одиночество может убивать. В ходе своего исследования они пришли к выводу, что социальная изоляция приводит к повышению содержания в крови гормона, подпитывающего новообразования.