Пт, 2024-04-19, 13:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 88 89 »

Англійці, які належать до бідних шарів суспільства, в середньому живуть на сім років менше, ніж їх співвітчизники з найбагатшого стану.


Генно-модифицированные козы, выращенные под присмотром московских генетиков в Белорусском институте животноводства, дали первые литры женского молока.


15-летняя школьница из Великобритании Луиза Болл страдает от редкого неврологического расстройства, которое называют также "синдромом спящей красавицы". Девушка может проспать две недели подряд.


Исследователи из Медицинского центра при Колумбийском университете (США) установили, что диета, богатая овощами, фруктами, злаками и рыбой, благотворно влияет на область мозга, контролирующую память и мыслительные способности.


Масштабное исследование, проведенное в Сингапуре группой ученых из разных стран, выявило тревожную связь регулярногоупотребления подслащенных газированных прохладительных напитков с одним из наиболее опасных онкологических заболеваний: раком поджелудочной железы.


Британські науковці довели: людина може в буквальному розумінні померти від нудьги.


Американские исследователи пришли к выводу, что пиво, особенно светлых сортов, укрепляет кости и является профилактическим средством против остеопороза.


Дослідження науковців із Британії та Бельгії показують, що хворі, які перебувають у вегетативному стані, не втрачають здатності усвідомлювати себе і навколишній світ, як вважалося раніше,.


Україна й Росія займають друге місце в Європі за кількістю жителів, що померли від раку. У цих країнах на кожні 100 тис осіб припадає 347 смертельних випадків.

 

Британські психологи знайшли зв'язок між надмірним використанням інтернету і депресією.



Російська вакцина проти "свинячого грипу" "МоноГріппол Нео" успішно пройшла клінічні випробування і в найближчі день-два буде зареєстрована Міністерством охорони здоров'я України.


Влада Великої Британії заявила про намір протягом 10 років скоротити число курців у країні удвічі. Для досягнення мети розглядаються дві основні міри: вилучення з сигаретних пачок будь-яких назв брендів (тобто вони просто стануть білими), і заборона на автомати з продажу сигарет.


Британські та французькі дослідники пересварилися через питання про існування у жінок ерогенної зони, відомої як точка G.


Итальянские ученые сообщают о важном открытии: оказывается, красные апельсины препятствуют ожирению и уменьшают вероятность появления опухолей.


Міністерство охорони здоров'я очікує збільшення захворюваності грипом і ОРВІ в лютому. Про це журналістів повідомив міністр охорони здоров'я Василь Князевич.


Пара трансгендерів заявила, що чекає народження первістка на протязі місяця. Скотт Мур – другий "вагітний чоловік", про якого відомо. У лютому він має народити хлопчика, а виховувати дитину чоловік буде разом з законним партнером Томасом.


Спеціальний радник з питань пандемічного грипу генерального директора Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), доктор Кейї Фукуда зазначає, що пандемія грипу A/H1N1 у світі ще не завершилася.


Вакцина проти малярії може бути створена вже через три роки - про це говорить засновник фірми Microsoft Білл Гейтс і додає: це завдання нітрохи не менш важливе, ніж боротьба з кліматичними змінами.



Увлечение 3D-фильмами может сильно повредить глазам. Любителям кино стоит смотреть трехмерные картины не чаще двух-трех раз в неделю, а некоторым - и вовсе противопоказано, считают российские офтальмологи.


Общеизвестно, что сидячий образ жизни не полезен. Теперь от экспертов здравоохранения поступило особое предупреждение: сидеть в течение длительного времени, даже если вы регулярно занимаетесь спортом, – смертельно опасно для здоровья.