Сб, 2024-04-20, 15:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 88 89 »

У Дрогобицькому районі Львівської області за останній тиждень через ускладнення грипу померли чотири людини. Про це сьогодні, 28 жовтня, повідомив начальник відділу охорони здоров'я Дрогобицького міськвиконкому Андрій Шевкенич


Тернопільщина в паніці. Епідемія грипу, яка накрила область тиждень тому, скосила майже 10 тисяч її жителів. Більше того - невідомий вірус (грип чи не грип, поки неясно) вже убив сімох людей. Двоє жителів облцентру і п'ятьох селян (серед них жінка, яка нещодавно народила) померли від пневмонії, викликаною простудною інфекцією.


Станом на понеділок, 26 жовтня, у Тернопільській області через вірус грипу померли семеро осіб. Крім того, в області зареєстровано більш ніж 10 тисяч випадків захворювання на невідомий тип вірусу.


Министерство здравоохранения и социального развития РФ подтвердило информацию департамента здравоохранения Москвы о первом случае смерти от гриппа A/H1N1 в российской столице.


По мнению европейских специалистов, в Украине, Молдавии и России ситуация еще более тревожная, так как там до 70% носителей ВИЧ не знают о своей болезни.


В Забайкальском крае две женщины умерли от свиного гриппа и одна - от ОРВИ. По всей России число зараженных превысило 1300 человек, и есть регионы, где из-за гриппа могут объявить чрезвычайное положение.


Фірма Earth Erotics пропонує покупцям презервативи для вегетаріанців - білок для їхнього виробництва, здобутий з молока, замінено на какао, повідомляє The Time.


У Московській області вагітній жінці, яка вже сім місяців перебуває в комі, зробили кесарів розтин. Про незвичайний випадок розповів головний акушер-гінеколог Московської області Олександр Грідчік.


У Єлисейському палаці спалахнула епідемія корости. За своє здоров'я побоюються вже президент Франції Ніколя Саркозі та його дружина Карла Бруні.


В своей книге "Секс с вашим "бывшим" и 69 ошибок, которые не следует повторять... Плюс кое-что полезное"  доктор Ивонн К. Фулбрайт рассказывает читателям, как сохранить полноценную сексуальную жизнь. Новая книга завоевала симпатии читателей и была высоко оценена специалистами.


Ученые из Великобритании и Японии пришли к выводу, что некоторые "агрессивные" формы рака могут передаваться через плаценту от матери плоду.


Масова імунізація проти вірусу A/H1N1, відомого також як свинячий грип, почалася в США


Число россиян, заболевших свиным гриппом, выросло до 457, сообщил в воскресенье глава Роспотребнадзора Геннадий Онищенко. В большинстве случаев болезнь привезена из-за границы. Новые случаи заражения выявлены среди школьников еще в трех городах - в Москве, в Калининграде и в Южно-Сахалинске.


Профессор оксфордской больницы им. Джона Рэдклиффа Стивен Уэстэйби провел первую в мире операцию по пересадке искусственного сердца в сочетании с введением с сердечную мышцу больного 6 миллионов его собственных стволовых клеток.


Первичный осмотр привлекательной первокурсницы не выявил никаких аномалий. Теперь очередь за осязанием. Проникнув рукой в заповедные места, ты обнаруживаешь… обнаруживаешь… ой. Ладно, надо быть мужчиной: в общем, вместо клитора у неё гвоздь. А на гвозде цепочка.


У Челябінській області Росії зафіксовано спалах серозного менінгіту. Про це у вівторок, 22 вересня, повідомило місцеве відділення Росспоживнагляду.


Американские исследователи установили, что высокое содержание этилового спирта в крови пострадавших в результате черепно-мозговых травм, дает им больше шансов выжить


Король Таиланда 81-летний Пхумипон Адульядет госпитализирован. У него температура, врачи говорят о симптомах переутомления.


Регулярное употребление зеленого чая на 75 процентов сокращает угрозу сердечно-сосудистых заболеваний, в первую очередь в зрелом возрасте.


МОЗ України домовилося з австрійським банком Unicredit Bank Austria про умови надання 100 млн євро в вигляді першого траншу кредиту під закупівлю медобладнання.