Сб, 2024-04-27, 14:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Архів новин. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.

11 мая преступник в черной маске, вооруженный ножами, ворвался в гимназию имени Альберта Эйнштейна в городке Санкт-Августин, расположенный в окрестностях Бонна. Несколько раз ударив ножом одну из учащихся, преступник скрылся на машине Ford Mondeo. Полиция, прибывшая на место происшествия, обнаружила в женском туалете рюкзак, полный бутылок с зажигательной смесью. Также полицией была найдена записка, предупреждающая правоохранительные органы о том, что в школе будет совершено преступление.


Во Владивостоке в среду прошел общекраевой митинг работников военных заводов Приморья с требованием выплаты зарплат, которые задерживают до пяти месяцев. Профсоюзы решились на акцию, пройдя долгий путь официальной переписки со всеми возможными структурами.
Останні Новини росії | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2009-05-13| Коментарі (0)


Президент України Віктор Ющенко заявив, що заважатиме планам створити коаліцію Блоку Юлії Тимошенко і Партії регіонів. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2009-05-13| Коментарі (0)

 

Києву дозволили прийняти тільки один або декілька матчів, але не фінал, а Донецьк, Львів і Харків і зовсім не затвердили.

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2009-05-13| Коментарі (0)


Сотрудники Уорикского университета (Великобритания) распространили информацию о прототипе самого быстрого автомобиля, работающего на биотопливе.




Созданный в 2003 году газовый трейдер Emfesz, контролирующий четверть рынка Венгрии, больше не принадлежит бывшему партнеру "Газпрома" Дмитрию Фирташу


Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" перерахувала ВАТ "Газпром" кошти за поставлений російською компанією в квітні природний газ, повідомили сьогодні, 7 травня, в прес-центрі українського держхолдингу


У російській столиці відкриттю конкурсу "Євробачення" передував скандальний злочинний епізод. Болгарського артиста разом із трупою побили за кулісами суперники по сценічному цеху


У Дніпропетровську в залі гральних автоматів прогримів вибух, внаслідок чого загинуло 9 осіб, а ще 11 - госпіталізовано. Про це повідомили в прес-службі ГУ МНС в Дніпропетровській області


Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні після того, як його у стані сильного алкогольного сп'яніння затримали після сутички з правоохоронцями.
Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2009-05-06| Коментарі (0)


Офис Шуки Вайса, организатора выступления знаменитой рок-группы "Депеш Мод" в Израиле, и агентства, торгующие билетами на концерт, утверждают, что в интернете распространяются фальшивые билеты.


Группа американских ученых обнаружила гены, блокирующие развитие астмы или аллергии. Эти гены попросту блокируют клеточный пусковой механизм, "включающий" тот или иной болезнетворный процесс. Открытие биологов из Университета содружества Вирджинии позволит создать лекарственные препараты, направленные на лечение первопричины болезни, а не на устранение ее симптомов.

Скарлетт Йоганссон оголошено власницею найгарнішого бюсту в Голлівуді, повідомляє Голос UA.


Задовго до того, як Анджеліна Джолі здобула світову популярність, майбутня зірка пробувала свої сили в модельному бізнесі, повідомляє Голос UA.


Сезон літніх блокбастерів Голлівуду відкрився прем'єрою кінокоміксу "Люди Ікс: Початок. Росомаха". Перший з великих релізів цього року дебютував в північноамериканському кінопрокаті з результатом 87 млн доларів

Сьогодні, 4 травня в Італії відбулася світова прем'єра фільму Рона Говарда Дена Брауна - автора гучного "Коду да Вінчи". "Янголи і демони", знятого за романом американського письменник.




Голлівудська актриса, владарка "Оскара" за фільм "Римські канікули", Одрі Хепберн досі вважається найкрасивішою жінкою планети. Сьогодні їй би виповнилося 80 років.


Відомий режисер Емір Кустуріца задумав проект за романом сербського класика Іво Андріча. Режисер бачить його як фільм-оперу, розповів в інтерв'ю міністр культури Сербії Небойша Брадіч.
Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2009-05-04| Коментарі (0)


У Харкові тривають зйомки художнього фільму "Дау" - про земляка, лауреата Нобелівської премії, видатного фізика-теоретика ХХ століття Льва Ландау, повідомляє Голос UA.



Під тиском Брюсселя "дикий схід" Європи йде на зближення із Заходом, стверджує оглядач The Guardian Саймон Тісдолл, повідомляє Голос UA.