Ср, 2024-05-01, 17:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 1 » Audi представила нове покоління моделі A6
17:23
Audi представила нове покоління моделі A6
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Audi, як і обіцяла, представила 1 грудня нове покоління моделі А6. У дизайні якісь глобальні зміни помітити складно. Звичайно, форма фар і передніх крил стала трохи іншою, з'явилися нові фари, та і решта всіх кузовних елементів тут теж інші. Але загальний стиль залишився тим самим. При цьому - справжній сюрприз - нова "шістка" стала трохи коротшою за відому нам модель (-12 мм). А ось колісна база зросла одразу на 69 мм, стала більшою і ширина - плюс 19 мм, передають "Автоновости".

Та і в салоні все теж знайоме. По суті, нутрощі А6 майже нічим не відрізняються від A7 Sportback, що вже продається. І дивуватися цьому теж не варто - при розробці салону Audi сповідає максимальний консерватизм. До того ж це здоровий консерватизм, адже мало хто може знайти якісь прорахунки в ергономіці автомобілів цієї марки.

За кількостю всіляких "наворотів" Audi A6 теж буде схожим на A7 Sportback. Серед цікавих речей можна зазначити систему активного круїз-контролю, яка контролює простір навколо машини і при необхідності може сама гальмувати, систему нічного бачення, автоматичний "парковщик", функцію тач-пад (можна писати пальцем). А ще автомобіль оснащуватимуть одразу трьома видами фар: галогеновими, біксеноновими і повністю світлодіоідними.

Ситуація з двигунами наступна. Під капот нової "шістки" вирішено ставити бензинові мотори об'ємом 2,8 л (атмосферний, 204 к.с.), 2,0 л (турбіна, 211 к.с.) і 3,0 л (турбіна, 300 к.с.). Дизелі будуть об'ємом 2,0 л (177 к.с.) і 3,0 л (204 к.с. або 245 к.с.).

Коробки передач: "механіка", варіатор Multitronic (для версій з переднім приводом) і "робот" з двома зчепленнями S tronic (для повноприводних машин, причому такі А6 матимуть не систему Torsen, а диференціал підвищеного тертя з розподілом моменту в співвідношенні 40:60 на користь задньої осі).

З'явиться ще і Audi A6 Hybrid, де бензиновий двигун об'ємом 2,0 (211 к.с.) працюватиме разом з 33-кіловатним електромотором і літій-іонними акумуляторами. Такий автомобіль зможе розігнатися 0-100 км/г за 7,3 с, а середня витрата палива гібрида становитиме 6,2 л на 100 км шляху (правда, тут слід зазначити, що 204-сильний дизель витрачає всього 5,2 л).

Слід зазначити, що Audi також випускатиме модель RS3. Німецька компанія навіть опублікувала фотографії і першу інформацію про найшвидшу версію "трійки". Під капотом цього автомобіля ховатиметься 2,5-літровий двигун з п'ятьма циліндрами, який завдяки турбонагнітачу видає 340 к.с. Разом з цим мотором працюватиме 7-ступінчаста коробка S tronic з двома зчепленнями.


Серед технічних особливостей можна відзначити, що колія RS3 стала трохи ширша в порівнянні зі звичайним А3 (+30 мм спереду і 21 мм ззаду). Крім того, машина має інші передні крила, які цього разу зроблені з пластика і карбону, гальмівні диски діаметром 370 мм спереду і 310 мм ззаду.

А ще Audi RS3 може похвалитися величезними 19-дюймовими колесами і новою вихлопною системою. Причому остання зроблена так, що звук вихлопу може змінюватися за бажанням водія - при натисненні на кнопку Sport мотор починає "ревіти" новим голосом.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 893 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ