Сб, 2024-04-20, 03:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 10 » Австралія запрошує знудьгованих життям на незвичну роботу
21:52
Австралія запрошує знудьгованих життям на незвичну роботу
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


У Південній Австралії стартувала програма з залучення на роботу британців. Роботодавці пропонують досить екзотичні вакансії, наприклад, мисливець за коалами і дегустатор пива.
Представники влади Південної Австралії дуже сподіваються залучити втомлених і знудьгованих британців, рекламуючи низку робочих вакансій, які стануть різким контрастом довгому робочому дню, високим податкам і пенсійному віку, який збільшується в Сполученому королівстві, повідомляє Lenta.ru.

Серед інших вакансій австралійська влада пропонує британцям роботу дизайнера в Будинку маленьких пінгвінів, упорядника портрета обличчя акули і навіть збирача екскрементів кенгуру.

Згідно з результатами одного з опитувань, 60% британців вважають свою роботу нудною. Респонденти стверджують, що у них рідко виникають умови для того, щоб вирватися за межі щоденної рутини. При цьому 71% респондентів заявляють, що у них ніколи не було можливості займатися чимось за межами робочого кабінету.

Щоб допомогти страждаючим від нудної роботи британцям, австралійська влада пропонує низку незвичайних вакансій, вони розраховують, що обіцянка оптимального балансу між розвагами та роботою буде досить привабливою для залучення до Південної Австралії британців у віці від 18 до 30 років.

"Ми намагаємося показати, що в Південній Австралії можна знайти більш цікаві можливості для роботи і відпочинку, ніж де-небудь ще в світі. І всі, хто хоче поєднати відпочинок з роботою, можуть цим зайнятися" - повідомив Білл Мюрхед, представник Південної Австралії в Лондоні.

Також Мюрхед додав, що британці, які прилітають до Австралії для того, щоб попрацювати на канікулах, зможуть випробувати на собі нові пропозиції уряду. Нові вакансії вперше пропонуються в такій кількості.

"Зараз у Британії непроста ситуація. Навіть сонячна погода не може підбадьорити жителів островів. Наші пропозиції - це не якісь вакансії, через які британці повинні змагатися між собою для того, щоб їх отримати. Ми радше намагаємося показати, що в Південній Австралії можна знайти більш цікаві можливості для роботи і відпочинку, ніж де-небудь ще в світі. І всі, хто хоче поєднати відпочинок з роботою, можуть цим займатися ", - заявив Мюрхед.

Зазначимо, що минулого року працівники туристичного відомства Австралії були поховані під кількістю заявок, отриманих після оголошення про пошук співробітника для виконання "найкращої роботи в світі". Вебсайт, створений спеціально для прийому заявок, не витримав натиску охочих і вийшов з ладу, прийнявши за три дні більше мільйона повідомлень від потенційних працівників.

Робота на тропічному острові Гамільтон не вимагає володіння будь-якими спеціальними навиками - достатньо бажання плавати, займатися дайвінгом і ходити під вітрилом. За це щасливчикові пропонується отримувати зарплату в 150 тисяч австралійських доларів (103 тис доларів США) за шість місяців. Крім того, співробітникові надається безкоштовне помешкання на шикарній віллі з басейном.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1080 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ