Чт, 2024-03-28, 20:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 26. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.



    "Барса" продовжує колекціонувати трофеї. Черговий кубок - "синьо-гранатових", щоправда, не надто престижний.
Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)


 

     Керівництву Білорусі не сподобалася нова популярна гра Mafia II.
Останні Навіны Беларусі | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)


  
   Співголова російської партії "Солідарність" Борис Нємцов стоїть в одиночному пікеті у спецприймальника на Сімферопольському бульварі.
Останні Новини росії | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)


 
   1 вересня Apple представить нову лінійку плеєрів iPod, а також може пожвавити свій телевізійний проект Apple TV, який поки розвивається досить слабо.


   Президент Грузии Михаил Саакашвили считает, что политическое решение о приеме Грузии в НАТО будет принято в ближайшее время. "Технический этап (процесса вступления Грузии в НАТО - "ИФ") проходит нормально. Я думаю, политическое решение не за горами", - сказал он в интервью.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Експерти не відкидають, що в Україні може змінитися кліматичний пояс. Про це свідчать результати експертного опитування про зміну клімату в Україні і в світі, а також про наслідки цієї зміни, проведеної Інститутом Горшеніна у зв`язку з аномально спекотним літом в Україні.


   Басманний суд Москви визнав незаконним припинення розслідування кримінальної справи загибелі членів імператорської сім'ї. Таким чином, суд частково задовольнив скаргу адвоката Германа Лук'янова, зобов'язавши слідчого виправити формулювання оцінки смерті членів августійшого сімейства.

Останні Новини росії | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

 

    Невдовзі Крим може природним чином відокремитися від України. За словами керівника Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, через підвищення рівня моря він просто перетвориться на острів.


Нещодавнє дослідження довело, що думка про те, що чоловіки віддають перевагу довгоногим жінкам, - це не більше ніж міф.


   Британська контррозвідка Mi5 оприлюднила секретні архівні документи, з яких виходить, що зльотом своєї кар'єри прем'єр-міністр Великої Британії Уїнстон Черчілль зобов'язаний нацистській шпигунці російського походження Марині Лі. За деякими даними, 30-річна колишня балерина навесні 1940 року змогла таємно проникнути у штаб-квартиру сил союзників у Норвегії і передати німцям секретні документи.

Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Самый богатый человек Египта и всего Ближнего Востока, египетский миллиардер Нагиб Савейрас обещал заплатить 1 миллион египетских фунтов (около 176 тысяч долларов) за любую информацию, которая поможет обнаружить украденную на прошлой неделе из музея Каира картину "Маки" голландского живописца Винсента Ван Гога.



  
   Грейпфруты могут помочь справиться с диабетом. Содержащейся в плодах антиоксидант нарингенин, отвечающий за терпкий вкус плода, может заменить собой два препарата, использующиеся для регулирования уровня инсулина в крови.

   Компания TubeMogul составила "горячую десятку" звезд интернета, чьи ролики на популярном сервисе видеохостинга YouTubeThe Independent, 9 из 10 фигурантов топ-10 выступают в комическом жанре. По условиям специального соглашения с YouTube создатели собственного контента получают 50% дохода от рекламы, размещенной на страницах сайта.


   Власти Стамбула, не утруждая себя объяснениями, отменили намеченный совместный концерт турецкого исполнителя народных песен Явуза Бингеля и легендарного армянского дудукиста Дживана Гаспаряна.


   26 августа отмечается 100 лет со дня рождения Матери Терезы Калькуттской - основательницы конгрегации "Сестры Миссионерки Любви", лауреата Нобелевской премии мира. Мать Тереза была причислена к лику блаженных в беспрецедентно короткий для Католической церкви срок - через 6 лет после ее смерти.


   Гитарист легендарной рок-группы The Rolling Stones Ронни Вуд, в последнее время не сходящий со страниц таблоидов из-за любовных историй, 27 сентября выпустит свой новый сольный альбом, записанный с участием басиста Red Hot Chili Peppers Фли, гитариста Guns N' Roses Слэша и вокалиста Pearl Jam Эдди Уэддера.


   Опубликованные в прессе фотографии встречи в Сочи Дмитрия Медведева с лидером ирландской группы U2 Боно заставили блоггеров говорить об ухищрениях репортеров сделать российского "нанопрезидента" выше.

Останні Новини росії | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   В США на 90-м году жизни умер известный американский поэт и композитор Джордж Дэвид Вайс, приложивший руку к написанию таких мировых хитов как "What a Wonderful World" в исполнении Луи Армстронга и "Can't Help Falling in Love" Элвиса Пресли.


   Американская академия киноискусства, присуждающая премии "Оскар", объявила в среду о награждении знаменитых режиссеров - француза Жана-Люка Годара и американца Фрэнсиса Форда Копполы, а также культового голливудского актера Элая Уоллака и киноисторика Кевина Браунло.



  
   Мишель Монтиньяк, знаменитый французский диетолог, разработавший в середине 80-х годов прошлого века новый метод потери веса, умер в возрасте 66 лет во французском городе Анмас.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Екс-глава МВС Юрій Луценко впевнений, що прокуратура копає під другу людину в БЮТ, колишнього першого віце-прем'єра Олександра Турчинова.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Президент Віктор Янукович визначив 10 національних проектів, першочергових для реалізації. Про це сказав депутат Верховної ради від фракції Блоку НУНС, керівник групи за національними проектами комітету економічних реформ Каськів.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   На засіданні українсько-російського підкомітету з міжнародного співробітництва 15 вересня в Москві сторони обговорюватимуть проект декларації про стратегічне партнерство між Києвом та Москвою. Про це повідомив заступник міністра закордонних справ Росії Григорій Карасін на зустрічі з журналістами у четвер у Києві.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Британські вчені винайшли "суху воду" - речовина, що складається на 95% із звичайної води і на решту 5% - з кремнезему, тобто з діоксиду кремнію. Кожна крапля води обволікається оболонкою з діоксиду кремнію.


   Сьогодні, 26 серпня, в Сінгапурі завершилися змагання перших в історії Юнацьких Олімпійських ігор. Україну на престижних стартах представляли 55 юних олімпійців, які змагалися у 18 видах спорту та вибороли 35 медалей, з яких 10 золотих, 9 срібних та 16 бронзових.

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)


    У Рівному відкрито Бурштиновий музей. В основі музею - дві бурштинових кімнати, де представлені ювелірні вироби і картини, унікальні злитки бурштину, знайдені в Рівненській області, а також одяг та взуття, прикрашені цим каменем.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)


   Британський співак Джордж Майкл зізнався в тому, що сідав за кермо автомобіля, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння.


  

   Вулкан Шивелуч, извергающийся на Камчатке, выбросил несколько столбов пепла с газом, самый высокий из которых составил 8,7 километров над уровнем моря.


      В Атлантике зародился новый тропический циклон. Он уже достиг силы шторма и получил имя "Эрл". Как сообщили в Национальном центре по наблюдению за ураганами в Майами (штат Флорида), скорость ветра шторма достигает сейчас уже 65 км в час.



   Один человек погиб и шесть получили травмы различной степени тяжести в результате торнадо в районе Кампечуэла в восточной провинции Гранма. Об этом сообщает ИТАР-ТАСС со ссылкой на кубинские официальные источники.



   
    Многолетнее исследование, проведенное при участии астрономов Тель-авивского университета, доказало, что астероиды, ранее считавшиеся "летающими скалами", на самом деле представляют собой груды камней, сцепленных силой тяжести.

  

   Тропический шторм "Фрэнк", который продвигается вдоль тихоокеанского побережья Мексики на северо-запад, сегодня набрал силу и достиг категории урагана.



    Эрик Бессон, министр по делам иммиграции, интеграции и национальной идентичности Франции объявил о своем намерении жениться на Ясмин Торджман. Предстоящий брак 52-летнего политика, инициатора запрета на ношение паранджи в общественных местах, и 23-летней мусульманки стал одной из главных тем французских СМИ.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)


   Перед состоявшимся накануне концертом в "Лужниках" лидер ирландской группы U2 Боно пообщался в Москве с президентом СССР Михаилом Горбачевым, журналистами "Новой газеты", а также музыкальным критиком Артемием Троицким, который написал открытое письмо к Боно в беседе с Медведевым обратить внимание главы государства на то, "что в России полицейская цензура распространилась в сферу рок-музыки и экологии". На встрече присутствовал также лидер "ДДТ" Юрий Шевчук, подписавший письмо.

Останні Новини росії | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Після заключних матчів четвертого відбіркового раунду Ліги чемпіонів, стали відомі всі учасники групового раунду найпрестижнішого клубного турніру планети. Останні п'ять місць в основній сітці зайняли "Аякс", "Осер", "Копенгаген", "Тоттенхем" і "Жиліна".

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Сьогодні в Непалі в результаті авіакатастрофи невеликого пасажирського літака компанії Agni Air, який прямував з Катманду до Лукла в районі Евересту, загинули 14 людей.

Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

  

   Екс-глава Держмитниці Анатолій Макаренко, який знаходиться в СІЗО, буде балотуватися на місцевих виборах. Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

Останні Новини України | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)

   Київське "Динамо" не змогло пробитися до группового раунду найпрестижнішого клубного турніру континенту - Ліги чемпіонів. Підопічні Валерія Газзаєва програли на виїзді амстердамському "Аяксу" і продовжать свої виступи в турнірі рангом нижче - Лізі Європи.

Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-08-26| Коментарі (0)