Пт, 2024-04-26, 16:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 25 » Бійка у залі суду над Тимошенко .Суд перенесли на завтра
20:43
Бійка у залі суду над Тимошенко .Суд перенесли на завтра
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У залі суду, де розглядається справа проти Юлії Тимошенко, відбулася сутичка між бютівцями та бійцями підрозділу "Грифон". Це сталося після того, як суддя попросив співробітників "Грифону" вказати йому на порушників порядку і правоохоронці показали на бютівця Андрія Кожем'якіна, який на задньому ряді керував оплесками присутніх у залі депутатів на підтримку Тимошенко.

Після того, як Кожем'якін піднявся, за ним піднялися всі присутні бютівці і почали вигукувати образи на адресу Родіона Кіреєва. Після зауваження Кожем'якіну, Кіреєв дозволив всім сісти на місця, передає "Українська правда".

Однак він ще раз попросив піднятися бютівця Юрія Прокопчука та ухвалив рішення видалити його з зали. У той же час депутати від БЮТ просили Прокопчука не залишати залу. Кіреєв оголосив перерву на 20 хвилин, щоб представники міліції видалили його. Після оголошення перерви до зали зайшов посилений наряд підрозділу "Грифон".

На захист Прокопчука кинулися його однопартійці. В результаті між ними відбулася сутичка. Учасники сутички поваляли меблі в залі суду, а Прокопчук був видалений з зали.

Після цього Кіреєв оголосив перерву у судовому засіданні у справі проти Тимошенко до 11:00 26 липня. Перед цим він знову запитав Тимошенко чи згодна вона дати свідчення. Екс-прем'єр заявила, що вимагає дати термін на ознайомлення з матеріалами справи її захисникам, а їй - можливість підготуватися до допиту.

У відповідь на це суддя заявив, що Тимошенко відмовляється від дачі свідчень, запропонував перейти до допиту свідків і оголосив перерву. Також під час судового засідання Тимошенко просила вимкнути в залі суду кондиціонер. Після сутички між "Грифоном" та бютівцями, у залі було увімкнено додатковий кондиціонер, який розташований над столом Тимошенко та її захисників.

"Я застуджена і не можу сидіти під вашим кондиціонером. Вимкніть його, будь-ласка", - сказала Тимошенко. Коли суддя Кіреєв не відреагував на її заяву захисник Микола Сірий звинуватив головуючого у намаганні завдати шкоду здоров'ю Тимошенко. Адвоката підтримали присутні в залі бютівці, після чого Кіреєв в черговий раз зробив їм зауваження за неповагу до суду.

Раніше Киреєв відхилив клопотання про закриття провадження у "газовій" справі екс-прем'єра Тимошенко. Відповідну постанову він оголосив після перерви у засіданні.

В обґрунтуванні Киреєва йдеться про те, що три поспіль клопотання захисту Тимошенко зроблені на одній і тій самій стадії процесу. Крім того, зазначив суддя, ці клопотання "покликані свідомо затягнути процес".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 951 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ