Пт, 2024-04-19, 02:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 18 » БЮТ: рішення Киреєва є "довершеним еталоном беззаконня"
18:23
БЮТ: рішення Киреєва є "довершеним еталоном беззаконня"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Сьогодні, 18 липня, суддя Киреєв продовжив злочинну практику знущання над законом та здоровим глуздом. Про це йдеться у заяві прес-служби партії "Батьківщина".

"Його аморальні, цинічні рішення можуть стати довершеним еталоном беззаконня навіть для Печерського, чи будь-якого іншого з українських судів, в чиїх стінах вже давно витравлено атмосферу закону", - йдеться у повідомленні.

"Громадянин Киреєв, виряджений у суддівську мантію, знову зухвало і відверто продемонстрував українській та світовій громадськості грубе нехтування Конституцією, Кримінально-процесуальним кодексом, іншими законами України, елементарними моральними принципами. Для цього особистого лакея Януковича не існує ні людського, ні навіть Божого закону – лише воля президента, який привласнив собі статус верховного судді", - наголошують у "Батьківщині".

В заяві партії зазначається, що Киреєв укотре позбавив Юлію Тимошенко гарантованого їй Конституцією права на захист. "Він заборонив брати участь у процесі її останньому адвокату, який був ознайомлений зі справою, більше того - вдався до брутальних силових дій щодо Сергія Власенка, а також звернувся до своїх господарів з вимогою заборони на професію для цього висококваліфікованого юриста. Так званий суддя також не допускає до процесу адвокатів зі Сполучених Штатів, які спеціально приїхали до України, щоб довести світовій громадськості абсурдність звинувачень проти Лідера української опозиції", - йдеться у заяві.

Відтак, на думку соратників Тимошенко, в процесі не залишилося навіть мінімальної видимості його законності, гласності та відкритості. Останнє, чого ще можна очікувати від режиму Януковича, – це запровадження сталінських позасудових трійок для розправи з опозицією. І йдеться тут не лише про Тимошенко, а про будь-кого, хто не згоден з діями режиму. Так, зокрема днями у Хмельницьку засудили чотирьох громадян за участь у податковому майдані минулого року.

"Вся повнота відповідальності за беззаконня, що кояться на цьому та інших судилищах, лежить на Януковичу – замовнику і фальсифікатору справ проти Тимошенко, організатору і керівнику судилища над нею", - зазначили у партії.

Зазначимо, що Печерський районний суд Києва усунув захисника екс-прем'єра Тимошенко народного депутата Власенка від судового процесу щодо "газової справи".

Окремою постановою суддя Киреєв вирішив звернутися до регламентного комітету Верховної Ради, оскільки вважає, що Власенко порушує закон про статус народного депутата.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 993 | Додав: abel
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ