Чт, 2024-03-28, 19:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Бою не буде: Ф'юрі зізнався, що вживав кокаїн
09:09
Бою не буде: Ф'юрі зізнався, що вживав кокаїн
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Британський боксер Тайсон Ф'юрі сподівався, що його хтось уб'є. Про це він розповів в інтерв’ю журналу Rolling Stone, пише УНІАН.

"Я страждав від психічного розладу протягом багатьох років, з травня я не тренувався... Я багато пив цілими днями та вживав кокаїн", – наголошує британець, додавши, що кокаїн - ніщо у порівнянні з небажанням жити.

За його словами, у нього був біполярний розлад, маніакальна депресія.

"Якби я міг перервати своє життя - і я не був би християнином - я б зробив це за секунду. Я просто сподівався, що хтось уб’є мене раніше, аніж це зроблю я. Я повинен провести вічність у пеклі", – підсумував Ф’юрі.

Відмова чемпіона світу за версіями WBO, WBA і IBO Тайсона Ф'юрі проводити бій проти Володимира Кличка є для нього ганьбою. Про це в інтерв'ю Boxing News заявив промоутер британця Френк Воррен.

Телеканал Воррена BoxNation повинен був показати бій Ф'юрі проти Кличка і наступні поєдинки британського боксера, але, за словами промоутера, Тайсон "залишився без мільйонів фунтів".

"Це все дуже розчаровує. BoxNation вклав мільйони фунтів в його бої та в його кар'єру. Очевидно, у Ф'юрі є проблеми з психікою. Це ганьба для нього, і я хочу, щоб він розумів це. Коли ви спілкуєтеся з ним, Тайсон говорить розумно, але він начебто отримав у руки кнопку самознищення", - сказав Воррен після заяви Ф'юрі про те, що він залишає бокс.

"Він залишився без мільйонів, багатьох мільйонів фунтів. Мали відбутися кілька великих боїв, але Ф'юрі пішов від них, бувши найкращим серед усіх суперників. Я думаю, він побив би кожного з них", - вважає Воррен.

На думку промоутера, тільки сам Ф'юрі винен у своїх проблемах. Крім того, він згадав, як Ф'юрі після допінг-скандалу зі своєю участю виклав у соціальну мережу Twitter фотографію Тоні Монтани з купою кокаїну, до якої прикріпив власне обличчя.

"Врешті-решт, ми всі відповідальні за наші власні дії, а Тайсон сидить у Twitter і постить ці дурні фотографії, як на минулих вихідних. Це божевілля", - сказав Воррен.

Незабаром після запису інтерв'ю Ф'юрі спростував свої слова про те, що він залишає боксу, на що Воррен відповів: "Я взагалі цього не розумію. У нього великі психічні проблеми, і він не може битися. І якщо ти не можеш, то не бийся, але не потрібно витрачати чужий час".

Нагадаємо, бій-реванш між Тайсоном Ф'юрі і Володимиром Кличко мав відбутися 29 жовтня, але британець скасував поєдинок. У команді Ф'юрі заявляли, що британець потерпає від депресії, але кілька днів тому стало відомо, що в допінг-тесті боксера були знайдені сліди кокаїну. Найближчим часом Ф'юрі загрожує позбавлення всіх чемпіонських поясів і тривала дискваліфікація.

Нагадаємо, 3 жовтня боксер оголосив у соціальних мережах про те, що залишає бокс. Проте через кілька годин після своєї заяви про завершення кар'єри у боксі виступив зі спростуванням власних слів.

Варто зазначити, раніше Тайсон Ф'юрі неодноразово робив скандальні заяви іронічного характеру. Зокрема, британець, у якого є дружина і троє дітей, називав себе гомосексуалістом.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 679 | Додав: adminA | Теги: кокаїн, Ф'юр, бою не буде
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ