Ср, 2024-04-24, 17:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 2 » Bugatti виготовив "фарфоровий" Veyron
11:23
Bugatti виготовив "фарфоровий" Veyron
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

З виходом "на пенсію" купе Bugatti Veyron життя цього сімейства гіперкарів не закінчилося. Швидше, навпаки. Тільки що був представлений виготовлений в єдиному екземплярі родстер Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc (Біле золото).

Білим золотом в середні віки називали фарфор, і французький суперкар отримав таке ім'я не випадково, оскільки участь в його створенні брала берлінська Королівська мануфактура фарфору, передає auto.mail.ru.

З фарфору виготовлені елементи лючка бензобака, декоративні заглушки на колісних дисках і бокс між сидіннями. На всіх цих елементах зображений слон, який став на задні лапи, - подібна фігурка колись прикрашала один з найрозкішніших автомобілів 20-х років минулого століття - Bugatti Type 41 La Royale.

Автором цієї фігурки є брат Етторе Бугатті - Рембрандт (1884 -1916), відомий скульптор-анімаліст, палким прихильником якого є зірка французького кіно Ален Делон. Рембрандт Бугатті наклав на себе руки у 31 рік і на згадку про брата Етторе Бугатті вирішив прикрасити один зі своїх найдорожчих і малотиражних автомобілів скульптурою Рембрандта - слоном, що став на задні лапи.

Як і вважається ексклюзивному автомобілю, Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc коштуватиме значно дорожче, ніж "просто" родстер Bugatti Veyron Grand Sport. Якщо бути точніше, то цей чотириколісний шедевр з фарфоровими слонами обійдеться потенційному покупцеві в 1,65 млн євро, або 2,4 млн дол.

Багато це чи мало - судити не нам, але, як показує життя, всі "штучні" гіперкари Bugatti Veyron (Pur Sang, Blue Sentenaire, Sang Noir і пр), які фірма випускала у минулому, дуже швидко знаходили своїх господарів. Можна не сумніватися, що і Bugatti Veyron Grand Sport L'or Blanc так само швидко стане чиєюсь власністю.

Слід зазначити, що раніше у Bugatti розпочали роботу над другим поколінням суперкара Veyron. Хоча проект з випуску першого Veyron завдав концерну Volkswagen лише збитків - і це навіть попри те, що кожен з суперкарів коштує понад 1,2 млн євро. Проте іміджеві дивіденди, які дав цей суперкар концерну Volkswagen, виявилися все ж таки більшими за фінансові витрати. Саме тому німці вирішили почати створення другого покоління Veyron.

За даними британського видання AutoExpress, новий Veyron зовні нагадуватиме нинішню модель - у Bugatti хочуть розвивати свої машини еволюційним шляхом. Як двигун теж буде використаний вже існуючий силовий агрегат W16 об'ємом 8,0 з чотирма турбонагнітачами, який працюватиме в парі з семиступінчастою коробкою передач з двома зчепленнями. Потужність двигуна поки що не повідомляється, але, найпевніше, вона буде такою ж, як у версії Veyron Super Sport - 1200 к.с. і 1500 Нм.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1063 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ