Пт, 2024-03-29, 04:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 16 » До Києва вперше приїхав П'єр Рішар: зі сцени він розповідає про зустрічі, які вплинули на його життя
14:48
До Києва вперше приїхав П'єр Рішар: зі сцени він розповідає про зустрічі, які вплинули на його життя
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

  Відомий французький актор П'єр Рішар вперше прилетів до Києва. В Україні він уже втретє, але в столиці актор вперше. Тут на нього чекають екскурсії і три вистави "П'єр Рішар. До запитання", в яких він розповідає про себе, знаменитих друзів і дивовижні зустрічі, які вплинули на його життя. Побачити автобіографічний спектакль можна 15,16 і 17 вересня на сцені київського театру імені Франка. Квитки коштують від 500 до 3 тисяч грн.

"У моєму житті було багато пригод і це, звичайно ж, завдяки моїм незвичайним зустрічам. Про ці зустрічі я розповів своєму співавтору, Крістоферу Дютрону. Я, лежачи на дивані, ніби на прийомі у психоаналітика, розповідав, розповідав, а він записував, записував", - розказує 76-річний актор.

"У виставі я розповідаю про свої пригоди про, які, можливо, вже відомо. Але я хочу сказати, що я така ж людина, як і всі. Мої побоювання, невдоволення, образи - вони такі ж, як і у решти. У своїх виставах я хочу, що б люди не тільки сміялися. Я хочу, щоб їх зворушувало побачене. Це обов'язково для мене,"- поділився Рішар.

З реквізиту на сцені - тільки стоси листів від фанатів, політиків, дівчат легкої поведінки, навіть самовбивць і ясновидців - з усього світу. П'єр Рішар тут - сам собі актор, танцюрист і співак, передають Подробиці.

Під час вистави акторові акомпанує на саксофоні його син Олів'є. "Я музикант і про кіно нічого не хочу чути. Тим більше, коли батько такий актор! А працювати з ним важко: його запросто можуть вивести з рівноваги мої запізнення, він взагалі дуже пунктуальний", - говорить музикант, пише газета "Сегодня".

Вистава йде французькою мовою, проте організатори вперше застосували традиційний у Європі метод: його будуть супроводжувати субтитри українською.

"Мене часто запитують, що для мене хобі, а що робота: сцена чи виноробство? Так ось: сцена - це професія, а вино - хобі. Хоча по суті ці речі схожі. Чи на сцені я ділюся емоціями, чи сидячи з друзями за столом", - розповідає П'єр Рішар.

"Я з великою радістю повертаюся в Україну, щоб зіграти в театрі. Мій виступ - це спосіб подякувати свій українській публіці за роки відданості та вірність мені," - каже актор, передає Багнет.

У Києві Рішар зупинився в готелі "Опера". Француз не вимагав лімузинів, але пив шампанське за 4 тисячі грн, яке замовив собі в номер. За його словами, в Києві багато місць, які він хоче відвідати. Це - Володимирський собор, Андріївська церква, будинок Булгакова. "Мені про ці пам'ятки культури друзі дуже багато розповідали. І з творчістю Булгакова у Франції знайомі, його дуже люблять, як і я", - говорить актор.

На відміну від батька, Олів'є у столиці України вже вдруге, "але місто до ладу не бачив". "Я вас прошу: не руйнуйте старі будівлі, як у нас в деяких кварталах Парижа!" - закликає він.

Крім жителів столиці, оцінити майстерність і щирість П'єра Рішара зможуть тільки одесити. А наступна країна в гастрольному графіку актора – Росія.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 927 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ