Пт, 2024-04-19, 05:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 18 » Фахівці ательє G-Power створили найпрудкіший седан
17:39
Фахівці ательє G-Power створили найпрудкіший седан
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/


   Фахівці німецького ательє G-Power здійснили справжній інженерний подвиг - вони розробили запаморочливий суперседан G-Power M5 Hurricane RR, який, після того, як його розігнали до 372 км/год, отримав офіційний титул найшвидшого седана в світі, пишуть "Автоновости".

Причому німців тішить навіть не сам факт того, що рекорд швидкості відтепер належить їм, а та обставина, що вони змогли "обставити" своїх одвічних суперників з ательє Brabus. Адже восени минулого року на світ з'явилася "чорна блискавка" - зловісний восьмисотсильний монстр Brabus E V12 Black Baron, який, за словами його творців, досягав швидкості 370 км/год.

У це охоче можна було повірити, навіть попри те, що автомобіль оснащувався електронним лімітатором, який спрацьовував на швидкості 350 км/год. А ательє G-Power на той момент мало в своєму розпорядженні 750-сильний седан G-Power M5 Hurricane RS, який зміг підкорити позначку "лише" в 367,4 км/год.

Такого приниження в G-Power стерпіти не змогли і оперативно почали поліпшувати G-Power Hurricane RS. Зміни торкнулися головним чином двигуна. Замість двох нагнітачів ASA T1-313 було встановлено продуктивніші ASA T1-316, ковані поршні Mahle, покращено систему охолодження і доопрацьовано блок керування двигуном.

В результаті всіх цих хитрощів потужність мотора вдалося підняти з 750 до 800 к.с. (800 Н/м) і за кількістю "скакунів" під капотом G-Power M5 Hurricane RR порівнявся з брабусовським "Чорним бароном". Правда, у останнього крутний момент значно вищий, але в G-Power вирішили, що для швидкісного рекорду цей показник не такий важливий. Крім того, німці стверджують, що це не межа форсування, і за бажання вони зможуть витиснути з мотора додаткову сотню конячок.

Зовнішні зміни мінімальні – трохи доопрацьований аеродинамічний обвіс і легші 19-дюймові диски, замість 20-дюймових, що мала попередня модифікація. Як "взуття" використовується низькопрофільна гума Michelin Pilot Sport розмірами 255/35 спереду і 305/30 ззаду, здатна гарантовано витримувати швидкість понад 370 км/год. Салон прикрасився вставками з карбону, шкіри і алькантари. Спортивне кермо оббите рідкісною шкірою Kjerba Nappa, а спідометр розмічено аж до 400 км/год.

Першу сотню G-Power Hurricane RR долає за 4,35 с, другу - за 9,5 с, а третю - за 25,8 с. Високі динамічні характеристики і розкішний інтер'єр - не єдиний плюс G-Power M5 Hurricane RR. Вартість цієї машини напевно приємно порадує потенційних покупців. Адже за найшвидший седан у світі доведеться віддати "лише" 252 100 євро.

Прямий конкурент - Brabus E V12 Black Baron коштує в два з половиною рази дорожче, а якщо розглядати суперкари, то за такі гроші навряд чи вдасться знайти автомобіль з аналогічними характеристиками. Отже в ательє G-Power, без перебільшення, зробили дійсно неабияку в усіх відношеннях машину.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1243 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ