Чт, 2024-04-25, 03:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Липень » 17 » Генштаб - ЗСУ дали відсіч та відігнали окупантів на кількох напрямках
19:13
Генштаб - ЗСУ дали відсіч та відігнали окупантів на кількох напрямках
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

В Генштабі повідомили, що бійці ЗСУ змогли дати відсіч окупантам на Слов’янському та Бахмутському напрямках. Росіяни зазнали втрат та рятувалися втечею.

Про це свідчить нове зведення Генштабу ЗСУ.

На Донецькому напрямку окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на спробах встановлення контролю над містом Сіверськ та просування у напрямку міста Бахмут.

На Слов’янському напрямку обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Донецьке, Сіверськ, Верхньокам’янське, Званівка, Виїмка, Івано-Дар’ївка, та інших, українські воїни швидко придушили ворожі штурмові дії поблизу Григорівки, вони відійшли з втратами.

На Бахмутському напрямку вороги обстріляли позиції українських військ із мінометів, ствольної та реактивної артилерії неподалік Берестового, Веселого, Красної Гори, Вершини, Новолуганського, Травневого, в районах Костянтинівки, Новолуганського та Покровського завдали ракетно-авіаційних ударів.

«Окупанти намагалися штурмувати та наступати поблизу Берестового, Білогорівки, Яковлівки та Новолуганського. Недолугі дії ворога знову завершились провалом та втратами особового складу», - йдеться в повідомленні.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках були зафіксовані обстріли біля Невельського, Красногорівки, Новомихайлівки, Володимирівки, Павлівки, Пречистівки, Золотої Ниви, Степногірська та Степового. Ворог завдав ракетно-авіаційних ударів неподалік Покровська та Новоселівки Другої.

В районах населених пунктів Михайлівка, Павлівка та Новомихайлівка окупанти намагалися покращити тактичне положення, проте отримали відсіч та «безславно вдалися до втечі».

На Слов’янському напрямку окупанти обстрілювали території із мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Долина, Дібровне, Іванівка, Мазанівка, Богородичне, Велика Комишуваха, Курулька, Костянтинівка, Вірнопілля, Гусарівка та інших, противник активно застосовує засоби радіоелектронної боротьби.

На Південнобузькому напрямку ворог намагається порушити логістичне забезпечення українських військ систематичними обстрілами, обстрілюються цивільна та військова інфраструктура в районах населених пунктів Біла Криниця, Березнегувате, Тернівка, Веселий Кут, Благодатне, Квітневе, Лоцкине, Новогригорівка, Мирне, Прибузьке, Лупареве, Баштанка та інших. По Миколаєву завдали ракетних ударів, продовжується розвідка безпілотними літальними апаратами.

На Харківському напрямку ворог намагається утримати зайняті рубежі, обстрілює території населених пунктів Петрівка, Протопопівка, Прудянка, Руські Тишки, Питомник, Старий Салтів, Чугуїв, Мосьпанове, Уди, Веселе та інших, вороги завдали авіаударів неподалік Прудянки та Верхнього Салтова.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ворог задіяв артилерію для обстрілів прикордонних населених пунктів Студенок, Волфине, Білопілля, Нові Вирки та Іскрисківщина, також триває повітряна розвідка прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей.

Також британська розвідка повідомила, що росія намагаєтььсяя зміцнити свої позиції на окупованих територіях півдня України. Противник переміщує живу силу, техніку та оборонні запаси між Маріуполем і Запоріжжям, посилює заходи безпеки в Мелітополі.

На Словʼянському та Бахмутському напрямках росіяни намагалися покращити тактичне положення і встановити контроль над Вуглегірською ТЕС, однак українські військові змусили противника відійти.

Два села на Луганщині залишаються підконтрольними Уряду України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 410 | Додав: adminA | Теги: Відсіч, Напрямки, генштаб, ЗСУ, окупанти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ