Пт, 2024-03-29, 16:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 6 » Грач не виходить з партії принципово і звинувачує керівництво КПУ в узурпації
14:21
Грач не виходить з партії принципово і звинувачує керівництво КПУ в узурпації
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Депутат від КПУ Леонід Грач пророкує смерть партії, якщо вона не піде в опозицію. "За Податковий кодекс я голосував із великим болем у серці. Виконував рішення президії партії. Зате з неймовірною радістю я віддавав свій голос за скасування першого варіанту кодексу", - цитує політика Gazeta.ua.

За Податковий кодекс КПУ віддала всі 26 голосів. У той же час, за словами лідера кримських комуністів, члени КПУ всупереч рішенню партійної верхівки долучалися до протестів підприємців. Але з мітингів їх виганяли. "Наші товариші приходили на протести. Але підприємці одразу їм заявляли: "Що там ваша партія наголосувала? З вами все ясно!" Цим голосуванням ми самі вибиваємо у себе з-під ніг електоральну підтримку", - підкреслив Грач.

За словами комуніста, рядові члени КПУ були налаштовані проти схвалення Податкового кодексу. "Якщо ми й далі будемо підігравати владі, якщо приймемо Трудовий і Житловий кодекси, на наступних виборах за нас ніхто вже не проголосує. Партія просто помре", - наголосив депутат.

На думку Грача, ухвалення рішень у партії узурпувало вузьке коло осіб. "Та яка там партійна дискусія? Все вирішує Симоненко і 5-7 людей з його оточення. Я давно ставив питання про те, що в коаліції з Партією регіонів комуністам не місце. Краще вже без жодних коаліцій, ніж з такою. Ніхто мене не послухав", - розповів депутат.

Також Грач уточнив, що з партії не виходить "принципово": "Розвалити ж завжди простіше, ніж змінити порядок речей. Нам треба очистити ряди, оновитись. Інакше КПУ не має жодних перспектив".

Грач повідомив, що Партія регіонів обіцяла КПУ та Народній партії віддати на місцевих виборах по 15% мандатів. "Перед місцевими виборами Партія регіонів пообіцяла дати нам і Народній партії Литвина по 15% у місцевих радах. 70% планували забрати собі. Така домовленість мала місце", - сказав депутат. За його словами, про це домовилося керівництво Компартії.

"І що ми в результаті отримали? В 10 областях нам взагалі не дали жодного мандата. Литвина так само, вибачте за слово, "кинули". Я вже не кажу про морально-етичну сторону такого процесу. Люди ж мають депутатів вибирати, а не політики ділити між собою крісла", - стверджує Грач.

На думку комуніста, результати виборів були відомі ще задовго до їхнього проведення. "Регіонали" робили вибори під себе. Дуже прикро, що КПУ долучилось до їхнього сценарію. Ключову роль тут зіграли "замовники" з Банкової. Верхівка партії виконує будь-яку їхню забаганку", - заявив депутат.

Нагадаємо, що одразу після місцевих виборів в Україні виборча комісія Криму розглянула заяву лідера кримських комуністів народного депутата України Грача, який очолював список КПУ на виборах до Верховної Ради Криму про те, що він відмовляється від мандата депутата кримського парламенту.

Суперечності між лідером КПУ Петром Симоненко та Грачем відбуваються давно. Так, зокрема, після місцевих виборів Симоненко заявив, що керівництво Кримського рескому партії обрало неправильну тактику на місцевих виборах і через це їх програло. Також він свого часу заявив, що "Леонід Іванович не тільки переносить внутрішньопартійні проблеми на сторінки буржуазних друкованих видань і на екрани олігархічних телеканалів, а перш за все активно сприяє ворогам партії обмовляти партію, тобто займається політичним штрейкбрехерством".

Раніше Грач заявляв, що не буде входити до коаліції і зазначав, що коаліція діє проти кримчан і всіх українців, яких сьогодні утискають.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1058 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ