Пт, 2024-04-19, 09:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Липень » 15 » Як обрати ляльку для дівчинки?
12:34
Як обрати ляльку для дівчинки?
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Ляльки — улюблені іграшки, незмінні супутники дитинства, з якими грають не тільки дівчатка, але й хлопчики. Дитячі сюжетно-рольові ігри, в яких іграшки від IpopoKids вчаться, займаються спортом, ходять один до одного в гості, дуже популярні серед дітей.

Ляльки для дівчат

Асортимент

Щоб правильно купити ляльку для дитини, необхідно знати, якими вони бувають. Перш за все, вони розрізняються за матеріалами виготовлення.

  • Полімерні матеріали: пластик, гума, синтетична глина. Цей варіант — один з найпоширеніших, оскільки такі вироби, як правило, недорогі, прості в експлуатації і догляді.
  • Дерево. Головна їх перевага — екологічна чистота.
  • Текстиль. М'яконабивні красуні з бавовняних тканин і фетру якнайкраще підходять для найменших діток.

Класифікація за типажем

Образ іграшки — один з найпоширеніших класифікаційних ознак.

  • Традиційні — їхня фігура і вираз обличчя нагадують людські. В першу чергу, це спрощені лялечки, коли пропорції дотримуються не точно, а окремі деталі опрацьовані не до дрібниць. Менш численна група — реалістичні ляльки, що копіюють людське тіло до найдрібніших подробиць.
  • Іграшки-герої. Це персонажі мультфільмів і дитячих казок. Попелюшка, Рапунцель, Мулан і її друг генерал Шанг, принцеса Аріель (прототип Русалочки Андерсена) — цей список можна продовжувати і далі. Такі ляльки для дітей ідеальні для програвання сценок з улюблених фільмів і книг. Надзвичайно популярні в Україні й лялечки в національному костюмі.
  • Брендові. Перш за все, це Штеффі, Кен і, звичайно, всесвітньо популярна Барбі. Ці іграшки настільки популярні, що однойменні компанії налагодили виробництво одягу, аксесуарів, іграшкових будинків і навіть свійських тварин. Це вибір молодших школярок та підлітків.

Як вибрати ляльку для дитини

Головне, що потрібно враховувати, перш ніж вибирати ляльку, — це індивідуальні переваги дитини. Наприклад, якщо дівчинці подобається гарна принцеса Жасмин або її мрія - інтерактивний пупс, то все вирішується досить просто. В інших же випадках слід орієнтуватися на вік дитини.

До 1 року

На роль першої ляльки підійде іграшка, виконана з м'якого натурального матеріалу. Для дітей до року важливий не стільки візуальний, скільки тактильний контакт. У іграшки повинні бути чітко позначені оченята, рот і носик.

1-3 роки

Для малятка, що трохи підросло, важливо не просто стискати іграшку і пробувати її «на зуб». У цьому віці діти намагаються грати в рольові ігри: купають пупса, укладають його спати, намагаються годувати. Найкращий варіант для цього віку — купити дитячу ляльку з набором одягу та аксесуарів. Важливо, щоб іграшка не мала дрібних деталей, які дитина може випадково проковтнути. Якщо лялькові речі забезпечені застібками або гудзиками, то вони повинні бути надійно пришиті (теж з міркувань безпеки).

3-4 роки

Саме в цьому віці малюки чітко усвідомлюють власну статеву приналежність, а також намагаються наслідувати в своїх діях дорослим. Дівчинка із задоволенням піклується про іграшку, іноді навіть встановлює для неї певний режим дня. Ідеальний варіант для цього віку — інтерактивна дитяча лялька, яку можна переодягати, «годувати» та садити на горщик. Не менш важливі і лялькові аксесуари: одяг, коляска, пляшечка з соскою, мініатюрні памперси.

5-7 років

Лялька для дівчаток цього віку — не немовля, про який потрібно піклуватися. Швидше, це подружка, партнерка по грі. З цього віку у дівчаток формується смак, відчуття стилю, уявлення про красу. Бажано, щоб у іграшки був свій будиночок, машина і домашні улюбленці.

Старше 7 років

Для дівчаток молодшого шкільного віку і підлітків іграшка — це, головним чином, модний аксесуар, предмет гордості і престижу. Крім того, школярки люблять придумувати нові моделі одягу самостійно. В цьому відношенні ляльки, подібні традиційним Барбі, — найкраще рішення.

Купувати іграшки, як і все для дітей, потрібно тільки в перевіреному інтернет-магазині або оффлайновом торговому центрі. Обов'язково слід поцікавитися наявністю сертифіката якості продукції. Можливо, ціна буде дещо вищою у порівнянні з ринком, але це плата за безпеку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 608 | Додав: admin | Теги: Лялька, Дівчата, вибір, Вид, особливість
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ