Пт, 2024-04-19, 19:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 15 » Янукович дає урядові місяць на бюджет і вимагає аудиту
17:38
Янукович дає урядові місяць на бюджет і вимагає аудиту
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/


Президент Янукович під час зустрічі з прем’єр-міністром Миколою Азаровим "дав уряду тридцять днів для того, щоб в країні був бюджет". Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному сайті президента.
Водночас не уточнюється, чи за цей термін державний бюджет має бути підготовлений і поданий на розгляд парламенту, чи ж ухвалений Верховною Радою.

Янукович наголосив під час зустрічі, що "соціальні виплати – це невідкладна справа, яка має бути відображена в бюджеті".

Президент також обговорив з керівником уряду термінові заходи, які вживаються на виконання указу про попередження можливих затоплень територій.

"Тепер, коли ще мороз надворі, ми повинні зробити все для допомоги людям під час повеней, яких, згідно з прогнозами, не вдасться уникнути в кількох регіонах", – сказав Янукович.

Президент особливо наголосив на захисті літніх людей, хворих та дітей. "Ми повинні визначити точки найбільшого ризику і мати чіткий та конкретний план дій у кожній з них", – зазначив він.

Азаров поінформував президента про перші результати внутрішнього аудиту – про стан справ у Державному казначействі, Пенсійному фонді.

Також Янукович "отримав запевнення від керівника уряду, що зарплати і пенсії бюджетникам будуть виплачені вчасно і в повному обсязі".

На зустрічі йшлося про допомогу, яку держава повинна надати селянам під час весняно-польових робіт. Зокрема, президент наголосив на важливості надання фермерам дешевих кредитів.

Янукович дав доручення про підготовку до міжнародного аудиту в Україні. Як відомо, 12 березня президент ініціював міжнародну перевірку використання урядом Юлії Тимошенко міжнародних кредитів, а також ресурсів резервного і стабілізаційного фондів.

Янукович наголосив на необхідності перевірки і використання урядом коштів щодо кредитів, а також ресурсів резервного і стабілізаційного фонду.

"Здійснено небувалі за масштабами зовнішні запозичення. Напрями використання витрачених грошей всіляко приховувалися від суспільства", - зазначив він в п'ятницю під час координаційної наради керівників правоохоронних органів в Генеральній прокуратурі.

Як повідомлялося, 11 березня Азаров заявив, що найголовніше завдання на сьогодні – розробити й ухвалити реалістичний бюджет. Він наголосив, що ухвалення бюджету розблокує вирішення багатьох інших питань, а також підготовку до Євро-2012. Він підкреслив, що не потрібно забувати, що третина місцевих бюджетів "дотаційні більше як на 90%".

Прем'єр запевнив, що 11 квітня новий уряд подасть до Верховної Ради проект державного бюджету на 2010 рік. Він наголосив, що на розробку проекту держбюджету новому уряду потрібен один місяць.

"Сьогодні 11 березня, і тому 11 квітня бюджет буде внесений", – сказав він і додав, що програма діяльності уряду буде представлена на розгляд Верховної Ради одночасно з проектом державного бюджету на 2010 рік.

Також Азаров доручив міністру фінансів невідкладно розпочати розробку збалансованого і реалістичного проекту бюджету-2010.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1153 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ