Пт, 2024-04-26, 13:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 26 » Янукович, Фірташ і Могильов влаштовують цирк у Печерському суді- вважає "Батьківщина"
16:57
Янукович, Фірташ і Могильов влаштовують цирк у Печерському суді- вважає "Батьківщина"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Дії членів руху "Тимошенко - до відповідальності" координує безпосередньо Партія регіонів за підтримки Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини", коментуючи сьогоднішнє публічне поїдання поп-корну "фанатами" судді Киреєва під стінами Печерського районного суду столиці.

"Ми цілком і повністю поділяємо думку, що судилище над Юлією Тимошенко - це цирк. Цирк, влаштований Януковичем, Фірташем, Хорошковським", - заявляють у "Батьківщині". "От хай вони самі приходять під суд і жують поп-корн за ті 5,5 млрд доларів, які вони вкрали в держави. І Могильов хай сидить разом з ними у першому ряду. І не треба платити найманцям по 1000 гривень на день", - йдеться у заяві.


У "Батьківщині" нагадали, що міліція надає "зелений коридор" саме активістам руху "Тимошенко - до відповідальності". Їх безперешкодно пускають до двору суду попри те, що туди складно потрапити навіть журналістам, а помічників народних депутатів та прихильників колишнього прем’єр-міністра взагалі не пускають.

Як відомо, раніше один з колишніх активістів згаданої організації Павло Целовальников оприлюднив свідчення того, що діяльність руху "Тимошенко - до відповідальності" координується з офісу Партії регіонів на Липській. За свою роботу, яка, за словами Целовальникова, спрямована на дискредитацію лідера опозиційної партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, провокатори отримують від 500 до 1000 грн на день.

Ще раніше, 14 липня, народний депутат України Юрій Гримчак заявляв, що на одне з наступних судових засідань у справі Тимошенко влада планує провокації, щоб видалити з зали Печерського районного суду Києва всіх народних депутатів від опозиції, та що групою провокаторів у чорних футболках керує влада, а до зали суду їх пропускає міліція за особистою вказівкою одного із заступників міністра внутрішніх справ.

Того ж дня, 14 липня, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив: "Судові засідання - це не шоу, це визначений кримінально-процесуальним законодавством процес". За його словами, міліція зобов'язана виконувати норми процесуального законодавства, і "якщо хтось цього не розуміє, то це його проблеми". На переконання міністра, судовий процес має відбуватися за суворими правилами, а в даному випадку "ми виглядаємо перед усім світом якоюсь клоунадою".

"...Ми зобов'язані виконувати рішення судді щодо, наприклад, звільнення приміщення, виведення когось з приміщення. Це вимога закону... якщо треба відійти або вийти, то треба відійти або вийти. Якщо ми хочемо жити в нормальній країні і правовій державі, то вимоги працівників міліції повинні виконуватися, а коли кажуть: "Ми тут стоїмо знімаємо (телеоператори)"... - це неправильно, панове, тому давайте з розумінням підходити один до одного", - наголосив Могильов.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 913 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ