Пт, 2024-04-19, 01:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 27 » Кабріолет на базі кросовера Evoque готує компанія Range Rover
17:30
Кабріолет на базі кросовера Evoque готує компанія Range Rover
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

За офіційною заявою представників англійської марки, цілком можливо, що гаму модифікацій Range Rover Evoque поповнить відкрита версія. Донедавна кросовери-кабріолети вважалися чимось з розряду фантастики, хоча подібні концепт-кари не раз демонстрували автовиробники, пишуть "Автоновости".

Але наприкінці минулого року Nissan представив серійну відкриту версію моделі Murano, і навряд чи ця модель залишиться єдиною у своєму роді.

Evoque ще краще підходить для переробки в кабріолет. Компактна тридверка неначе спочатку проектувалася з розрахунком на перетворення на відкриту модифікацію: чорні стійки візуально відокремлюють дах від основного "тіла" машини.

Як запевняють співробітники британської компанії, в їхніх планах ще маса варіацій на тему Evoque. Деталей поки що не розкривають, але можна припустити, що кросовер отримає "гарячу" модифікацію. Адже такий конкурент, як Audi Q3, вже отримав 300-сильний мотор, а у Evoque найпотужніша наразі модифікація - 240 к.с.

Як повідомлялося, на початку жовтня минулого року в рамках Паризького автосалону відбулася світова прем'єра абсолютно нової моделі компанії Range Rover - компактного позашляховика преміум-класу Evoque. Від решти машин британської марки цей автомобіль відрізняється тим, що крім повного приводу зможе комплектуватися системою приводу на передні колеса.

Range Rover Evoque оснащено новим 2,2-літровим турбодизелем, що розвиває 190 к.с. у повноприводній модифікації і 150 к.с. у моноприводній. Крім того, передбачений бензиновий 2,0-літровий мотор потужністю 240 к.с.

Крім традиційного для марки повного приводу, Range Rover Evoque зможе "похвалитися" переднім приводом коліс, що, за розрахунками компанії, зменшить вартість і дозволить розширити кількість прихильників моделі з-поміж молодої аудиторії.

Інтер'єр компактного кросовера за рівнем оздоблення відповідає моделям преміум-класу. Вже в базовій комплектації Pure машина оснащена 19-дюймовими литими дисками і оздобленням інтер'єру металом, в максимальній же Dynamic встановлюються 20-дюймові колеса, аеродинамічний обвіс, спортивний салон з перфорованими шкіряними кріслами. Всього ж покупцеві буде запропоновано три комплектації.

Модель Land Rover Evoque вироблятиметься як у тридверному кузові, так і в звичайному п'ятидверному. У продаж новинка надійде влітку 2011 року.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1045 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ