Пт, 2024-04-19, 15:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 20 » Книги для найдорожчих
09:34
Книги для найдорожчих
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Перше своє знайомство з паперовою книжкою у дитини відбувається в ранньому дитинстві. Серед багатьох розвиваючих ігор, книги для малюків посідаю далеко не останнє місце. Яскраві книги з цікавим сюжетом, надруковані на картонному папері високої якості, допоможуть дітлахам розвиватись, пізнавати світ і розвивати зорову, слухову, і тактильну пам'ять.

Все частіше серед купи різних ігор батьки віддають перевагу книгодрукованим виданням, які написані українською мовою. Один із популярних авторів дитячих видань - Василь Федієнко розвиватика якого відрізняється особливістю і чітко сформованою думкою. Книги українського дитячого автора корисні як малечі, якій ще невідома абетка, і світ сприймається яскравими малюнками, так і діткам дошкільного віку, які можуть все самостійно, чи ще з допомогою батьків, черпати нові знання і розвивати свій кругозір. Книги написані доступною мовою, що дозволяє кожній дитині не просто знати, про що в ній написано, але і розуміти книгу.

Автор Василь Федієнко, розвиватика якого наповнена життям, настільки переймається своїм книгодрукованим виробництвом, що самостійно контролює кожен крок від рукопису книги до її поліграфічного виконання. Книги українського видавництва доступні для продажу в будь-якому книжковому магазині, магазині дитячої гуртівні і дитячих магазинах, але в Інтернеті за посиланням https://schoolbook.com.ua/catalog/rozvivalni-knizhki-na-kartoni/ ви знайдете неповторні видання по більш доступним цінам.

Книги для найдорожчих

Для зручності всі видання поділені на категорії, в залежності від вікових категорій:

1. книги для розвитку для 1+: казки-картонки, картонні розвиваючі ігри, книги з перекидними малюнками, книжки-схованки. Книги в такому віці дуже цікаві малечі, оскільки всі дітки люблять розгорнути, покрутити, порухати, потягнути різні деталі книжки;

2. для дітей 2 років: в цьому віці діти стають більш обізнаними і цікавляться тваринами, геометричними формами, цифрами, кольорами. В цій категорій книг ви знайдете правила дорожнього руху, основи здоров'я;

3. розвивальні книжки для дітей 3 років: тут вже книги направлені на навчання і розвиток дитини Тут знайдете абетку, книги з віршами і скоромовками;

4. книжки для розвитку дітей 4-5 років. В цьому віці вже йде наполеглева підготовка дитини до школи. Підручники, зошити, навчальні посібники і зошити з завданнями - ось що знайдете для дітей в категорії для дошкільнят.

Такі книжки мають не просто розважальний характер, але і інформативний, і навчальний. Інтерактивним оформленням видавництво і зацікавило своїх перших читачів, а доступна форма подання інформації дозволяє такі книги читати, і познайомитись з їх видавництвом всім, без винятків.

Наталія Демеш спеціально для http://holosua.com

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 873 | Додав: admin | Теги: книги
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ