Пт, 2024-03-29, 17:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 15 » Коли почнеться скидання влади -Юлія Тимошенко
18:49
Коли почнеться скидання влади -Юлія Тимошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що проти неї розпочали нову інформаційну війну. "Зараз розпочалася нова потужна інформаційна хвиля на всіх їхніх каналах телебачення, що я себе неправильно поводжу в їхніх судах", - сказала вона в ефірі телеканалу ТВі.

- Лідер "Батьківщини" розповіла, коли буде готова скидати режим
- Тимошенко знає, куди підуть пенсії
- Екс-прем'єр: з Ющенком був просто "різний світогляд"

"Якщо ми всі з вами будемо робити вигляд, що це суди. А 96%, за опитуваннями, людей вважають, що це не суди, а корупційні ряджені люди, які проти кожного, хто немає грошей і влади, діють жорстоко, цинічно і незаконно", - заявила політик.

"Влада хоче, щоб я легалізувала, своїми вставаннями, поклонами і словами "Ваша честь", судилище не тільки проти мене, а й проти сотень тисяч людей", - додала екс-прем'єр.

Тимошенко пропонує всім, хто вважає, що вона погано поводиться в суді, переглянути або перечитати процес над лідером Комуністичної партії Болгарії Георгієм Димитровим у Німеччині в 1933 році.

"Там, де людина вела себе на порядок жорсткіше і жорстокіше по відношенню до неправосудної системи, ніж сьогодні веду я, і він примусив навіть суд фашистської Германії прийняти рішення справедливе. Саме своєю поведінкою", - розповіла екс-прем'єр.

"Він не тільки не вставав. Він називав суддю "ваша собакоголовість". Я ніколи цього собі не дозволю, бо я собак люблю", - додала вона.

Лідер "Батьківщини" розповіла, коли буде готова скидати режим

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує до Дня Незалежності зібрати потужну об’єднану команду. Про це екс-прем'єр заявила в ефірі телеканалу ТВі.

"Я кожен день отримую якісь сигнали від них, що "зелена вулиця", і що я можу спокійно виїхати за межі України. Я не виїду за межі України. Ніколи цього не зроблю", - зазначила політик.

За словами Тимошенко, наразі вона веде переговори, "як з представниками ще залишків живих профспілок, так і з прекрасними сильними структурами громадянського суспільства, так і з опозиційними силами, які сьогодні готові працювати".

"Я вірю в те, що ми до Дня Незалежності вийдемо з потужною об’єднаною командою, де ми зможемо сказати, що ми готові, разом з народом України, скидати цей режим", - розповіла вона.

Тимошенко додала, що її підтримує світова демократична громадськість, церкви, а також деякі опозиційні політики.

"Наприклад, Гриценко, Кириленко, Луценко і вся команда "Народної самооборони", "Народний рух". По суті у нас вже є початок об'єднавчий, переговорний, щоб далі йти разом", - заявила екс-прем'єр.

Тимошенко знає, куди підуть пенсії

Влада через пенсійну реформу збирається створити систему отримання додаткових прибутків для свого оточення. Таку думку озвучила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ТВі.

"Пенсійна реформа - це не тільки підвищення пенсійного віку. Вони протягнули приватні пенсійні фонди. І вже Янукович визначив і розписав, кому будуть належати ці приватні пенсійні фонди", - сказала вона.

За її словами, чинна влада розглядає громадян тільки як інструмент для свого збагачення.

"Ті пенсійні внески, які сплачують люди після того, як буде ця машина запущена після прийняття пенсійної так званої реформи, будуть йти вже не в Пенсійний фонд держави, а в приватні пенсійні фонди, які, як, пам’ятаєте, трасти колись, які зникли, розчинилися в повітрі, а люди потім не знайдуть своїх коштів", - цитує Тимошенко її прес-служба.

"В Європі в 90-х роках існували трастові компанії, але в Україні трастові компанії перетворилися на те, що у людей забрали останні копійки, і потім ми не знайшли ані власників трастів, ані самі трасти, ані грошей, які люди поклали", - зазначила політик.

"Тому пенсійна реформа - не тільки підвищення пенсійного віку, не тільки реальне зменшення пенсій, не тільки збільшення трудового стажу для виходу на пенсію, а це ще і замах на людські пенсійні внески", - заявила Тимошенко.

Як відомо, 8 липня Верховна Рада ухвалила закон про пенсійну реформу.

Екс-прем'єр: з Ющенком був просто "різний світогляд"

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко запевняє, що в неї ніколи не було особистого конфлікту з екс-президентом Віктором Ющенком.

"Коли мені говорять, що у нас з Ющенком був конфлікт особистий... У нас не було з ним особистого конфлікту", - запевнила політик.

"Просто Ющенко вважав, що, як він називав "мої хлопці, не чіпайте", що вони будують країну. А я вважала, що "його хлопці" фактично грабують країну", - додала вона.

Тимошенко уточнила, що "різниця була в світогляді".

"Ці люди вже давно не живуть в Україні, їхні родини давно не в Україні, вони вже всі живуть або в Швейцарії, або на яхтах", - додала вона.

Крім того, Тимошенко вважає, що демократичний світ її вже виправдав. "В світі демократичному не існує питання: що це за справи? Вони розібралися детально, і європейська спільнота, й інші західні демократичні країни", - заявила вона. За її словами, про це свідчить резолюція Європарламенту про ситуацію в Україні "Справи Юлії Тимошенко та інших членів колишнього уряду".

Раніше Тимошенко звернулася до Європейського суду з прав людини зі скаргою щодо незаконності її кримінального переслідування.

21 червня Тимошенко звернулась до Європейського суду з прав людини зі скаргою щодо незаконності її кримінального переслідування.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 917 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ