Чт, 2024-03-28, 15:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Травень » 30 » Кращі служби таксі у Львові
12:20
Кращі служби таксі у Львові
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У пошуках роботи люди, як правило, опираються на наявні знання, досвід та можливості. Якщо є бажання, водійське посвідчення та власний автомобіль, хоча останній пункт не є обов’язковим, завжди можна влаштуватись на роботу водієм. Відтепер сервіс Нон-стоп таксі надає таку можливість усім бажаючим жителям Львова. Місто Лева стало п’ятим містом в Україні після Києва, Харкова, Дніпра та Одеси, де розпочала роботу нова, сучасна та доступна служба таксі. За останніми даними у Львові вже підключено близько 350 автівок, які з легкістю довезуть жителів та гостей міста у будь-який пункт призначення. Пропонуємо вам дізнатися більш детально, яким чином функціонує система, чи доступно нею користуватись та хто у ній працює.

Особливості та тарифи

Варто звернути увагу, що сервіс Яндекс Таксі Україна – це потужна система, в рамках якої успішно поєднані логістика, ІТ-технології та транспорт. Викликати таксі у Львові тепер можливо не тільки по телефону, але і через мобільний додаток, що актуально для сучасної молоді та зайнятої бізнес-сфери. Очікувати на своє таксі клієнту також довго не доведеться – від 2-х до 7-ми хвилин. Замовлення автоматично направляється автомобілям, які знаходяться на маршруті неподалік від клієнта, завдяки геолокації ці дані швидко з’ясовуються та обробляються. Однак, якщо автівка буде очікувати клієнта більше 5-хв, то починаючи з 6-ї вартість кожної хвилини простою вартуватиме 1,5 грн. Мінімальний тариф становить 25 грн. (тут враховано 2 км), після цього кожен додатковий кілометр буде коштувати 5 грн. Важливо те, що усі автомобілі відносно нові, починаючи класом Chevrolet Aveo. Сервіс ретельно контролює технічний стан машин, а також максимально сприяє їх догляду.

У цій службі працюють таксисти виключно із водійським досвідом від 2-х років. Сервіс пропонує офіційне партнерство, але вимагає від водія відмінного знання міста. Усі бажаючі можуть зареєструватись у системі та згодом пройти співбесіду, яка в основному стосується підтвердження їх психологічної врівноваженості, неконфліктності, відповідальності, а також інших професійних навичок. Комісія сервісу становить 10% від вартості замовлення без додаткових внесків та платежів, що доволі вигідно для самого водія. Організація роботи без простоїв та щоденна виплата заробітної плати – велика перевага для таксистів цієї служби. До речі, набір працівників наразі продовжується, отож досвідчені водії мають усі шанси отримувати високий дохід, не покидаючи меж свого міста.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 893 | Додав: admin | Теги: львів, Таксі, служба
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ