Пт, 2024-04-26, 06:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 16 » ЛЧ, матчі-відповіді 1/8: мюнхенська трагедія і закономірна перемога "Ман Юнайтед"
12:48
ЛЧ, матчі-відповіді 1/8: мюнхенська трагедія і закономірна перемога "Ман Юнайтед"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Учора ввечері, 15 березня, в Мюнхені і Манчестері відбулися поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Баварія" на своєму полі поступилася "Інтеру" і попрощалася з турніром, а "Манчестер Юнайтед" досить впевнено обіграв марсельський "Олімпік" і вийшов до чвертьфіналу.

"Баварія" - "Інтер" 2:3 (перший матч 1:0)

Голи: Гомес, 21, Мюллер, 31 - Ето'О, 4, Снайдер, 73, Пандєв, 88

"Баварія": Крафт, Лам, Ван Бюйтен (Бадштубер, 70), Брено (Крос, 90), Праньїч, Луїс Густаво, Швайнштайгер, Роббен (Алтинтоп, 68), Рібері, Мюллер, Гомес

"Інтер": Жуліо Сезар, Майкон, Раноккія, Лусіо, Ківу (Нагатомо, 87), Станкович (Коутіньйо, 51), Мотта, Камбіассо, Снайдер, Ето'О, Пандєв (Харж, 90)

Справжню драму розіграли в Мюнхені "Баварія" та "Інтер", які, нагадаємо, є фіналістами минулого розіграшу Ліги чемпіонів. Почалося все з того, що італійці вже на 4-й хвилині зрівняли рахунок за сумою двох матчів. Досить швидко забили і німці, причому двічі. Підопічні Луї Ван Гаала зобов'язані були забивати і третій, і шостий, і восьмий м'ячі, але неймовірним чином змарнували свої гольові моменти.

Так тривало приблизно до 60-ї хвилини матчу, після чого "Баварія" почала грати на утримання рахунку. "Інтер" скористався цим сповна і спочатку зрівняв рахунок у матчі, а потім забив і переможний гол.

Леонардо, наставник "Інтера": "Таку гру не можна пояснити, хіба тільки пережити. Ми виграли, ця перемога йде від серця... Так, "Інтер" добре почав, забивши після трьох хвилин гри, але далі в матчі були такі періоди, коли все йшло під диктовку "Баварії", ми просто втрачали баланс".

Луї Ван Гаал , тренер "Баварії": "Ми зробили все, що було в наших силах для того, щоб пройти далі. Мені здавалося неможливим те, що у нас є шанс програти цей матч. Незважаючи на те, що у "Баварії" була величезна кількість гольових моментів, нам так і не вдалося забити більше двох голів. Саме це допомогло "Інтеру" здолати нас. Відмінність між нашими командами полягає в тому, що гравці "Інтера" реалізують ті моменти, які створюють".

МЮ - Марсель 2:1 (0:0)

Голи: Чічаріто, 5, 75 - Браун, 82 (автогол)

МЮ: Ван дер Сар, О`Ши (Рафаель, 37), Смоллінг, Браун, Евра, Нані (Валенсія, 62), Каррік, Скоулз, Гіггз, Чічаріто, Руні

"Марсель": Манданда, Фанні, Хайнце, Діавара, Тайво, Мбіа (Д. Айюв, 80), Шейру, Лучо, Ремі, А. Айюв, Жиньяк (Вальбуена, 69)

Тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон: "Довелося понервувати, тому що гравці один за одним вибували через травми. Це порушило баланс у команді... Головним завданням сьогодні було впоратися з високими подачами, бо суперник дуже небезпечний у стандартних положеннях.

Тренер "Олімпіка" Дідьє Дешам: "Це не був непереможний "Манчестер Юнайтед". У складі суперника не вистачало багатьох гравців. Вважаю, ми упустили відмінний шанс, адже у нас були хороші моменти. Ми пропустили два м'ячі, а могли зіграти краще. У атаці у "МЮ" діють дуже сильні футболісти. У цьому і виявилася різниця між двома командами, нехай суперник і не виглядав кращим чином. Треба звикнути грати на цьому рівні. Нехай у "Юнайтед" не було ряду виконавців, він грав у футбол високої якості".

Нагадаємо, сьогодні відбудуться останні матчі стадії 1/8 фіналу ("Челсі" - "Копенгаген" і "Реал" - "Ліон"), за результатами яких стануть відомі всі чвертьфіналісти турніру. Жеребкування 1/4 і 1/2 фіналу відбудеться 18 березня.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 984 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ