Пт, 2024-03-29, 04:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 13 » Ліга чемпіонів, група В. "Динамо" – "Наполі". Анонс
12:22
Ліга чемпіонів, група В. "Динамо" – "Наполі". Анонс
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

"Футбол 24" представляє анонс матчу групи В Ліги чемпіонів, в рамках якого київське "Динамо" прийматиме вдома "Наполі".

"Динамо" – "Наполі"

13 вересня, 21:45. Київ, НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Вільям Коллам (Шотландія)

Телетрансляція на каналі "Україна" та "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Динамо" при жеребкуванні потрапило в одну із найбільш рівних за силою груп етапу. Суперники, які дісталися киянам в однаковій мірі претендують на вихід до наступного етапу Ліги чемпіонів. Відсутність однозначного фаворита і аутсайдера, на перший погляд, додає киянам оптимізму, а з іншого, робить можливим будь-який підсумковий результат, навіть такий, за якого "Динамо" може опинитися за бортом єврокубків. "Наполі" є першим суперником, з яким кияни випробовуватимуть свої сили в цьогорічному розіграші єврокубків, і ця перевірка на міцність багато в чому визначить долю української команди в групі В.

Ось кого бракуватиме "Динамо" на полі, так це Даніло Сілви

"Динамо" підходить до матчу з "Наполі" після емоційного і фізично виснажливого поєдинку з прямим конкурентом за чемпіонство. З "Шахтарем" вдалося не програти, проте і 3 очки залишилися недосяжним результатом. Українське Ель Класіко забрало чимало сил в киян, але при цьому дало можливість готуватися до "Наполі" в оптимальному ігровому тонусі, в готовності грати з сильним суперником без зайвої розслабленості.

Ребров: "Наполі" втратив одного гравця, але підсилився 6-ма

Стосовно кадрових питань, то, безумовно, такі перед Сергієм Ребровим будуть стояти. Насамперед, побоювання викликає правий фланг захисту динамівців. Травма Даніло Сілви стане суттєвою втратою, адже, попри якісний старт сезону Морозюка, його виступи в останніх матчах не викликають відчуття впевненості. Так само цікаво буде поглянути і на лівий фланг оборони, де може вийти як Макаренко, який провів відмінний матч із "Шахтарем", так і Антунеш, на якого робилася ставка раніше. На лівий фланг півзахисту має повернутися Дерліс Гонсалес, який мав би відновити сили після тривалого перельоту в Київ. Загалом, команда виглядає готовою до протистояння, та чи зможе вона витиснути необхідний максимум із себе після попереднього енергозатратного поєдинку – побачимо вже безпосередньо на полі.

"Наполі" завітав до Києва в бойовому складі, без суттєвих кадрових втрат. Форма команди на початку сезону виглядає переконливо – "Наполі" досягає непоганих результатів в чемпіонаті (3 матчі: 1 нічия і 2 перемоги) і багато забиває (9 м'ячів). Найбільш небезпечними є флангові нападники неаполітанців. Хосе Кальєхон і Лоренцо Інсіньє мають зайняти місця на "крилах", аби розганяти і робити ширшою атаку "Наполі", а центрфорвард Мілік буде турбувати центральних захисників "Динамо". Окрім них, є кому створювати небезпеку і в центрі поля – капітан Марек Гамшік відомий своїм талантом виконати загострюючий пас, або підключитися з глибини і завершити атаку самостійно. Можна бути впевненими, що італійці приїхали за перемогою, а отже будуть за можливості нав'язувати свою гру киянам. Якщо їм таку можливість дати – результат матчу буде вирішено, тому, перш за все, "Динамо" має продемонструвати, "хто вдома господар" і не зніяковіти перед потужним суперником в стартові хвилини поєдинку.

Рибалка: "Наполі", як і "Шахтар", дуже добре контролює м'яч

Сергій Ребров, головний тренер "Динамо":

Я думаю, що потрібно знайти баланс між обороною і атакою. Ми граємо вдома, повинні грати в свою гру. Граючи вдома, ми повинні грати в свій футбол і нікого не боятися. Те, що сталося у другому таймі з "Шахтарем", я думаю, нікому не сподобалося, проте ми проаналізували свої дії і будемо готові до матчу в Лізі чемпіонів.

Маурісіо Саррі, головний тренер "Наполі":

Я не хвилююся. Ми добре знаємо цю команду, проте вона відома своєю схильністю до атакувальної гри. Мабуть, це саме те, що вирізняє її у цій групі і "Динамо" може претендувати на вихід в наступний раунд. Це команда, яка може демонструвати якісну гру, на нас очікує досить важкий поєдинок.

Орієнтовні склади команд

"Динамо": Шовковський – Морозюк, Віда, Хачеріді, Макаренко – Рибалка, Сидорчук – Ярмоленко, Буяльський, Гонсалес – Мораєс.

"Наполі": Рейна – Хюсай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам – Аллан, Жоржінью, Гамшік – Кальєхон, Мілік, Лоренцо Інсіньє.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: група В. Динамо – Наполі. Анонс, Ліга Чемпіонів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ