Чт, 2024-04-25, 02:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 2 » Ложкін: незабаром буде і коаліція, і новий Кабмін. ВІДЕО
19:44
Ложкін: незабаром буде і коаліція, і новий Кабмін. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Глава Адміністрації президента Борис Ложкін висловив упевненість, що вже найближчими днями Україна отримає нову парламентську коаліцію й новий склад Кабінету Міністрів. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Україна", повідомляє "Укрінформ".

"Не йде зараз мова, що коаліція буде створена "на двох", "на трьох" чи "на чотирьох", ідуть перемовини між фракціями парламенту, і я дуже розраховую на те, що всі свідомі депутати, всі фракції, які думають про долю країни, про те, що нам необхідно активізувати проведення реформ, вони візьмуть участь у створенні нової коаліції. Якою вона буде, ми це побачимо, я думаю, найближчими днями", - сказав Ложкін.

За його словами, ще є шанси того, що до нової коаліції приєднаються фракції "Батьківщини" та Радикальної партії.

Крім того, він також переконаний, що незабаром буде сформовано й новий уряд, а наша держава отримає обіцяний Сполученими Штатами Америки 1 млрд доларів кредитних гарантій.

"Я впевнений, що Україна цю допомогу отримає. Ми незабаром сформуємо новий Кабмін, упевнений у цьому, і реформи будуть активно проводитися, так що, дай Бог, уже найближчим часом ми отримаємо цю допомогу", - наголосив глава АП.

Зазначимо, президент України Петро Порошенко очікує на врегулювання політичної кризи в Україні у найближчі дні чи навіть години. Про це він повідомив під час брифінгу для представників ЗМІ у приміщенні Саміту з ядерної безпеки сьогодні у Вашингтоні.

Як заявив 1 квітня вдень представник фракції "БПП", нардеп Вадим Денисенко, створення коаліції переноситься на наступний тиждень.

"Сьогодні ніякої нової коаліції не буде. Все переноситься на наступний тиждень через те, що не вистачає голосів. В коаліції на сьогодні 231 голос, але, згідно з нормою Конституції, прем’єр-міністра висуває коаліція фракцій. У фракціях станом на сьогодні менш ніж 226 голосів, саме тому потрібно, аби у фракції увійшла достатня кількість людей. Саме в цьому на сьогодні є головна проблема", - зауважив депутат.

За його словами, на даний момент імовірність того, що депутати від Радикальної партії, "Батьківщини", а тим більше "Самопомочі", увійдуть до складу коаліції, наближається до нуля.

За повідомленнями ЗМІ, Адміністрація президента головну ставку наразі робить на кількісне наповнення президентської ("БПП") й премер'єрської фракцій ("НФ"), з яких нині складається владна коаліція "Європейська Україна", за рахунок повернення своїх колишніх членів, перебіжчиків й мажоритарників.

На Всесвітній день сміху (1 квітня) народні депутати, лідери фракцій "БПП" та Радикальної партії Юрій Луценко та Олег Ляшко майже одночасно написали на Facebook про домовленість про нову коаліцію і оприлюднили новий склад Кабінету Міністрів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: новий Кабмін, Ложкін, коаліція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ