Пт, 2024-03-29, 08:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Квітень » 12 » Мами замовляють манікюр додому
17:48
Мами замовляють манікюр додому
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Чудово, якщо у сім'ї є можливість найняти няню для малюка або залишити своє чадо під наглядом рідних, щоб молода мама могла присвятити час виключно собі. Але такими щасливицями бувають не всі. Як тоді доглядати за собою, адже хочеться залишатися привабливою для чоловіка і «не втрачати бали» у власних очах? Дзеркало не обдурить: воно швидко виявить всі недоліки фігури. А для оцінки стану рук і нігтів досить один раз поглянути на них. Навіть якщо жінка вміє робити все самостійно, їй так хочеться відчути професійний догляд, дізнатися про новинки сезону і просто душевно поспілкуватися з іншою людиною.

Спробуйте манікюр, педикюр на дому! Відмінна ідея для молодих мам, яким фізично ніколи вирватися в косметичний салон. Чудове рішення для мам у віці, яким дорослі діти дарують можливість відчувати себе доглянутою жінкою в будь-якому віці.

Чому послуга затребувана

1. Ви перебуваєте на території свого помешкання і чекаєте призначеного часу, займаючись дитиною або просто відпочиваючи.

2. В салон з малюком не пустять. А вдома він буде поруч грати в ліжечку, на килимі, дивитися мультики, поки мамі роблять манікюр. Крихітку можна потримати на руках, дитина 3-4-х років сяде поруч і буде малювати або щось ліпити, спостерігаючи за вами.

3. Аж до прибуття фахівця з'являється можливість зайнятися домашніми справами. Затіяти прання, пропилососити, погладити, зробити якусь кулінарну вкусняшку. Можна навіть удень насолодитися сном разом з дитиною - до тих пір, поки не почуєте дзвінок у двері.

4. Якщо вважаєте, що буде нудно (особливо перший раз, поки не познайомилися з фахівцем), запросіть подругу або хорошу сусідку. З'явиться більше тем для спілкування, а ваша знайома зможе без упередженості оцінити отриманий результат. Якщо ви будете обслуговуватися у професіонала високого класу, то майстер отримає ще одну клієнтку, а вас заохотить приємним бонусом.

5. Виклик майстра манікюру додому дозволяє вибрати власного фахівця, з яким згодом буде легко і комфортно. Чужій людині часто довіряють особисті секрети або питають поради в сокровенних темах, чого не дозволиш собі з рідними або подругами.

Фахівці з салону «Пилочка», що працюють з виїздом на дім, готові приїхати в зручний, заздалегідь обумовлений час. Ми обслуговуємо клієнтів з будь-якого району Києва. Пропонуємо акції, для постійних клієнтів діють приємні знижки. Уважний адміністратор прийме замовлення на майстра манікюру вдома і повідомить про найближчому часі для зустрічі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 732 | Додав: admin | Теги: манікюр
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ