Пт, 2024-03-29, 02:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 22 » Митний союз обклав митом металопродукцію з України
19:04
Митний союз обклав митом металопродукцію з України
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Комісія Митного союзу схвалила низку заходів, щоб захистити інтереси виробників металопродукції.

Зокрема, до 18 листопада 2015 року будуть діяти антидемпінгові мита на труби з України: обсадні - 18,9%, насосно-компресорні - 19,9%, нафтопровідні і газопровідні діаметром до 820 мм - 19,4% -37%, передає "Інтерфакс-Україна".

Також прийнято рішення встановити до 13 травня 2012 року антидемпінгове мито в розмірі 21,8% щодо ввезеного на єдину митну територію машинобудівного кріплення окремих видів з України, крім продукції Дружківського заводу металевих виробів.

Це підприємство і раніше було виведено з-під дії російських антидемпінгових заходів, оскільки надало Мінекономрозвитку цінові зобов'язання щодо машинобудівного кріплення.

До 24 вересня 2013 року буде діяти антидемпінгове мито в розмірі 11,6% щодо окремих видів синтетичних нейлонових ниток з України.

Як повідомлялось, прем'єр-міністр Росії Володимир Путін вважає, що українські металурги є одними з найпотужніших конкурентів для виробників Митного союзу.

Наприкінці травня Комісія Митного союзу (КМС) Росії, Бєларусі і Казахстану вирішила схвалити перелік з дев'яти антидемпінгових і спеціальних захисних заходів, що підлягають поширенню на єдину митну територію МС за результатами перегляду національних заходів захисту ринку. Таким чином Митний союз обмежив увезення промислової продукції з України.

А у липні Митний союз запровадив тимчасові обмеження на право постачання продукції тваринного походження з 28 українських підприємств.

Зазначимо, Росія хоче бачити Україну в Митному союзі і обіцяє Києву, що товарообмін збільшиться на 9 млрд дол. А раніше прем’єр РФ Володимир Путін заявляв, що якщо Україна створить зону вільної торгівлі з ЄС і піде зі своїми товарами на російський ринок, то Росія буде змушена "вибудовувати кордон" для цих товарів.

Однак президент України заявляє, що європейська інтеграція залишається "незмінним пріоритетом" як внутрішньої, так і зовнішньої політики України. Проте з Росією Україна просто приречена співпрацювати, а з Митним союзом будуть стосунки у форматі "3+1".

Нагадаємо, що в Україні Віктор Пінчук і Рінат Ахметов - власники металургійних підприємств. Зокрема, Пінчук контролює декілька десятків підприємств, переважно - у сфері трубної промисловості і металургії (Новомосковський трубний завод Нижньодніпровський трубопрокатний завод, "Дніпроспецсталь" і т. д.). Під контролем групи Пінчука також знаходяться Дніпровський завод по ремонту і будівництву вагонів.

У свою чергу, Ахметов отримує прибутки від більш ніж 90 підприємств, які прямо або опосередковано контролюються найбільшою в Україні компанією, що управляє, "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Серед них - меткомбінат "Азовсталь", Харцизський трубний завод та ін.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 966 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ