Вт, 2024-04-23, 19:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 6 » Міжнародний автомобільний фестиваль "Автоекзотика Sport Edition" стартував у Севастополі
19:34
Міжнародний автомобільний фестиваль "Автоекзотика Sport Edition" стартував у Севастополі
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/


Міжнародний автомобільний фестиваль "Автоекзотика Sport Edition", найбільший щорічний автомобільний захід у СНД, відкрився сьогодні, 6 серпня, в Севастополі на аеродромі ЧФ РФ "Херсонеський маяк" (Козача Бухта). За інформацією організаторів фестивалю, формат заходу - виставка автомобілів і автомобільні змагання, передає УНІАН.
Для участі в автомобільних змаганнях прибули понад 300 спортсменів-гонщиків із Росії, України, Бєларусі, Молдови, Польщі та країн Балтії.

На фестивалі "Автоекзотика" будуть представлені ексклюзивні й рідкісні автомобілі з Росії та України в кількох категоріях - ретро (автомобілі до 1969 року випуску), тюнінг (усі види тюнінгу), спорт (спортивні автомобілі, призначені для всіх видів автоспорту, включаючи нетрадиційні дисципліни - стрітрейсінг, дрегрейсінг тощо, кастом (автомобілі, зроблені на замовлення), рідкісні й унікальні автомобілі, культові марки та моделі.

У кожний з одинадцяти днів фестивалю проводитимуться автомобільні перегони й змагання, зокрема, міжнародні змагання з дрегрейсінгу в класах Street і PRO, міжнародна драг-битва, змагання з дрифту в класах Street, PRO і All Stars, аматорський чемпіонат для всіх охочих із картингу, міжнародна карт-битва, міжнародний чемпіонат із стант-райдингу (мототрюків), етап всеукраїнського автомотошоу Tuning Fest (фестиваль тюнінгу), етап змагань із автозвуку й тюнінгу Car&tuning Show, міжнародний з`їзд автовласників Nissan Fest тощо.

Традиційно, починаючи з 1997 року, "Автоекзотика" проводиться в Москві, на аеродромі Тушино. За цей час фестиваль став одним із найбільших масових заходів Москви й набув широкої популярності та авторитету. "Автоекзотика-2009" у Москві зібрала понад 6 тис автомобілів із дев'яти країн і привернула понад 60 тис відвідувачів.

Як повідомлялося, 27-30 травня на території Міжнародного виставкового центру Києва працював 18-й Київський міжнародний автосалон SIA'2010. Цього року головна автомобільна подія України зібрала під дахом Міжнародного виставкового центру представників понад чотирьохсот автокомпаній з усього світу.

Вперше у виставці брали участь компанії з Індії, Малайзії, Молдови, Естонії. Вже традиційною є участь компаній з Китаю, Польщі і Туреччини.

Серед учасників відомі автобренди - Mercedes-Benz, Chevrolet, Opel, Hyundai, Kia, Renault, Lada, Groz, Subaru, Ssangyong, Chery, Geely, ZAZ, Bogdan.

З-поміж прем'єр і новинок автосалону можна було відзначити Kia Venga, Hyundai Sonata і Hyundai ix35, кабріолет Е-класу від Mercedes-Benz, Opel Insignia, Chevrolet Cruze, Lada Priora Coupe, Lada Kalina Sport і вся лінія нових моделей від Renault.

Крім того, в рамках головної автомобільної події року проходило кілька супутніх виставок і шоу: "Автоексклюзив-2010", "Караванінг&автотуризм-2010", Car&tuning Show-2010.

Організаторами автосалону SIA'2010 є Асоціація українських автовиробників "Укравтопром" і виставкова компанія "Автоекспо".

Компанія "Автоекспо" є однією з провідних українських виставкових фірм. Вона заснована в 1996 році. Основний вид діяльності - організація і проведення міжнародних автосалонів SIA, туристичних салонів "Україна" і міжнародних спеціалізованих виставок автомобільної і транспортної тематики.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 948 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ