Пт, 2024-04-26, 16:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2020 » Липень » 22 » Монолітне будівництво за допомогою опалубки будівель і його особливості
17:42
Монолітне будівництво за допомогою опалубки будівель і його особливості
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Монолітне будівництво за допомогою опалубки будівель і його особливості

стійки, опалубки Сьогодні найбільш поширеним є будівництво монолітних житлових будинків. Це обумовлено, перш за все, зручністю і досить швидкими термінами роботи. Головною перевагою монолітного способу будівництва є те, що всі матеріали, в яких з'явиться потреба в ході зведення будинку, можна виготовити безпосередньо на будмайданчику. Як каркас конструкції цілком може служити опалубка. Її армують, після чого заливають бетоном. Після того, як бетон застигне, її знімають. У той же час стійки опалубки завжди можна швидко та вигідно купити онлайн, відвідавши сайт ukraine-standart.com.ua. Компанія УкрСтандарт порадує вас цінами виробника, доставкою у будь-який куточок України та річною гарантією на свою продукцію.

Є варіант використання незнімної опалубки, при якому вона буде служити одним з елементів несучої стіни. Необхідно зауважити, що армування і заливка бетоном опалубки не є особливо складною справою. Куди складніше виглядає процес установки опалубки.

В ході будівництва монолітний спосіб цілком можна поєднати зі звичайним, коли каркас виконується монолітним, а стіни викладаються цеглою або за допомогою різних блоків:

  1. шлакоблоків;
  2. піноблоків;
  3. і так далі.

Залізобетонні монолітні конструкції, як правило, зводять в місцях, що характеризуються підвищеною сейсмічною небезпекою. Крім цього, монолітний спосіб доцільніше застосовувати при зведенні багатоповерхових високих будинків, а також будинків, в яких передбачені кілька підвальних рівнів або підземні паркінги.

Монолітні конструкції характеризуються майже безшовним зведенням стін, повною герметичністю в місцях стиків. Якщо говорити про можливості архітектурних рішеннях, то наявність варіантів перевершує всі очікування. Крім того, можливе будь-яке планування квартир в будинках такого типу.

Втім, є і мінуси. Будинок збирається безпосередньо на будмайданчику, внаслідок чого всі збірні елементи протягом певного часу переносять різні погодні примхи. Тому, щоб бетон залишався досить міцним, в спеку і в морозний час року, в ньому використовують різні добавки.

У зимову пору року процес будівництва складніший, оскільки вода замерзає до того, як відбувається реакція з цементом, через що і якість бетону стає набагато нижчою. В результаті його не можна застосовувати в будівництві. Таким чином, якщо монолітні конструкції зводяться взимку, то обов'язковим є використання морозостійких сумішей.

При цьому монолітний спосіб будівництва дозволяє заощадити на будівельних матеріалах, що тягне за собою економію фінансів і часу, а також робить більш зручним процес ведення будівництва.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 548 | Додав: admin | Теги: стійки, опалубки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ